Veybil Kızlar kürtaj sonrası dikkat edilecek seyler neler ve kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kalan var
gamzecgr Veybil verdiği antibiyotiği mutlaka kullanmak gerekiyor ekstra bişi yapmamıştım ben 1 ay sonra da tekrar hamile kaldım
1palyaco Veybil doktorun verdiği ilaçları kullan, bırak dediği tarihe kadar . Üşütmemeye dikkat et hava sıcak diye aldanma lohusa sayılırsın .
Mervs Veybil antibiyotik veriyolar ve onu bitir bitirdikten hemen sonra hamile kaldım normalde zor hamile kalan biriyim verende Allah alanda Allah dedim hep ve tekrar nasip oldu çok şükür 🙌🏻
1palyaco gamzecgr doktor korun demiş miydi? Bende kürtaj oldum da üç ay korun dedi bana . Ve neden kaç haftalıkken oldunuz kürtaj?
gamzecgr 1palyaco 8 haftalıkken kalp atışlarını dinlemeye gittik olması gerekenden çok çook düşüktü yok gibiydi anomali olduğu için kürtaj oldum doktorum dedi 2 ay korun rahmin toplasın kendine gelsin 1 ay sonra yanlışlıkla kaldım şimdi 16 haftalık olduk çok şükür
Kurabiyeannesi Enfeksiyona dikkat et üşütme ve rahim iyileşene kadar ilişkiye girme mümkünse 3 ay korun rahim toparlanmadan tekrar hamilelik oluşmasın bebek tutulamıyor çok geçmiş olsun 😞
gamzecgr Veybil yok çooook şükür yok bi 16 haftalık olduk bile ikiz bekliyoruz darısı başınıza inşallah 🥰🥰🥰
1palyaco gamzecgr benimde kalp atışları durmuştu 8.hafta da. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💜
Veybil gamzecgr yaa ne güzel çok sevindim canım hamilelerin duası kabul olur benim içinde dua edermisin keske benimde ikiz olsa ailenizde ikiz gebelik geçiren varmı
gamzecgr Veybil dua edicem bol bol sizin içinde merak etmeyin en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberleri alırsınız inşallah 🌸
Veybil Mervs canm bi tane suya atılan hap verdi enfeksiyon için Bi tane kanama için Bi tanede arveles verdi
Mervs Veybil bana bi antibiyotik ve agrı kesici verdi agrım sadece adet agrısı gibi oldugu için çok kullanmadım ilk 3 gün sancım vardı ozaman içtim bida kullanmadım ama antibiyotik varsa onu mutlaka bitir