Sevgigulsen Boş gebelikte kanama falan oluyor mu yada ne bileyim beta düzenli mi seyrediyor ? 5haftalık hamileyim 4bin civarı kan değerim adetimi adetimi 2 gün geçti yarın ilk randevum var
sunshine_ Sevgigulsen boş gebelik normal bir gebelik gibi oluyor ama bunu düşünmen için çok erken 9. Haftaya kadar boş gebelik denilip 10. Hafta bebeğini gören oldu kendini korkutma canım bende aynı şeyi düşündüm 5. Haftada sadece kesemez görndü 10 gün sonra hem bebek hem kalp atışını duydum 🌸
Mrvcakatt Sevgigulsen boş gebelik yaşadim çok onceden 8. haftayi bitirmeme ragmen bebek gozukmuyordu bu yuzden bos gebelik dediler. Suan haftan cooooook kucuk. Hic stres yapma. 5.haftada ilk keseyi gorursun. 10 gun sonrada bebegin kalp atisini dinlersin nasipse
Bebeklerim2p Boş gebelik geçirdim 35 gün önce 898 ile öğrendim ertesi gün tekrar kan verdim 980 çıktı yükselmemişti 2 katı 6+5 günlük hamile olmama rağmen değerler yükseliyordu sıkıntı yok birde ben kahverengi kırmızı akıntı da gördüm düşük belirtimdi 2 gün sonra kürtaj oldum zaten