Semisko Kızlar 4+1 gebelik haftam. Bugün dr gittim son beta hcg göstermek için. 3 hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Çok geç değil mi daha erken gözükmez mi dedim gözükmez dedi. Betam dün 530 çıktı. Devlet hastanesi dr bu. Özeldeki dr da 1 hafta sonra gel keseye bakalım demişti. Özeldeki dr bize bir saat uzaklıkta. Ha deyince gidilmiyor. Devletteki dr neden 3 hafta sonra gözükür diyor. İçimden yuh dedim valla
Yildizim Semisko Benim beta değerim 416 çıkmıştı özeldeki doktorum 1 hafta sonra gel demişti ve gitmiştik kese görünmüştü. Şahsen 3 hafta bekleyemem biraz uzun süre
ikinciannelikicin Semisko canim normalde 6.7. Haftada kesin gormek icin cagirmistir. Burda okumussundur 8. Hafta olup goremedik diye supheye dusenler var. Bekle bence gec olsun saglikli olsun. Benide doktorum gec cagirdi bak anca 6+4 olmus olucam o zaman
Msalbyrk Semisko 3 haftada daha iyi netleştir. 3000lerde olmasi gerekyor degerin. Hem gttgnde kalbinide duyablrsin
Numberone Semisko beta 1500 üzeri beta hcg değerinde kese gözükür. Bence sen 1 hafta sonra git allahın izniyle görürsün ❤️
Semisko Yildizim bende beklemicem ayın Onunda gidicem özele. Burda görebilirdim ama dr 3 hafta sonraya attı sağolsun mecbur Konya merkeze gidicem
Semisko Msalbyrk olsun ama kese var mı yok mu telaşesi olacak bazı dr lar hamile psikolojisinden anlamıyor bence
ebrarmom08 Semisko betanla ilgili canm benim degerim 4+1 ken 1946 idi ve keseyi gormustum takma kafana doktorum 500 1000 arasi oldugu zamnda alttan gozuktugunu solemisti 1 hafta sonra git istersen en azndan alttan gorrsn keseyi
Haleserkan Semisko bende hiç panik yapma aynı durumu yasadım kesem cok zor göründü betam 1927oldugu halde betan yeterli seviyeye ulaşacaktır 3haftada daha net görülür
Semisko Haleserkan iyi de benim betam dün 530 du yarın 1060 olacak 3 gün sonra 2000 geçecek. 3 hafta sonranın betasını hesaplamaya matematiğim yetmez. Betaya bakarsak pzrtesi zaten 2000 üstüne çıkıcak
Yildizim Semisko Değer gerçekten gidin görün ve rahatlayın. 3 hafta kese var mı yok mu kaygısından iyidir
Ece111 Semisko çok geç bence 3 hafta sonra kalp atışını bile duyarsın değer 1000 i geçince görünür demişti doktorum keseyi sen 1 hafta sonra git
Senaagnsdvc Semisko 5 haftalık hamileyim geçen hafta gittiğimde görünmez 1 hafta sonra gel demişti bugün gittim çok şükür göründü kese. Hastaneden hastaneye ve kullanılan ultrason aletine göre değişiyor sanırım özellikle devletlerde daha geç görünüyor.
Buskat Semisko haftaya görünür aslında ama belki kalp atışı kese hepsi oluşsun hepsini birden görelim diye o şekilde çağırmış olabilir bazı doktorlar böyle tercih ediyor