Rabia06
[bilinmeyen] bende vardı canım kan degerim hep 8 deydi doktorum 34 haftallıgımda her hafta 2 kere serum verdi ama malesef işe yaramadı profesöre gönderdi oda bana midemin vitamin kabul etmedigini direk bagırsaklara attıgını söyledi b12 serumla devam ettim dogumdan sonrada kan degerim 7 ye düşmüştü doktorlar kan nakli yapmak istediler ama ben kabul etmedim hiç bişeyde olmadı çok şükür rabbim yardımcın olsun inşallah şimdi de 2. Hamileligim ve doktorum yine diyo serum başlatmayı düşünüyorum yine diye
Askim38
Canım bendede var ne yazik ki. Hamilelikten oncede kullaniyordhm kan surubu suan hala devam ediyorum saglik ocağında testte yine dusuk cikti ebe pekmez kan üzümü yeyip 2 ay icindr kan seviyenj yukseltmen lazim yoksa sikinti yasarsun dedi :(
sdkln
Bende Akdeniz anemisi taşıyıcılığı varmış ve kanın hiç bir zaman 12 13 olmaz senin demişti doktor. Kendimi bildim bileli ailemde dahil genetik hep kansızlık var. Şimdi kan ilacımı kullanamıyorum maalesef bulantıdan dolayı küçük kan şuruplarından yazdırcam kontrole gidince😔
sdkln
[bilinmeyen] Doktorunuza söylediniz mi tahlillere bakılması için bana dahiliye doktoru çocuk düşünmeden eşinde baktırsın ikinizde de varsa takip edilmesi gerekir demişti çok şükür eşimde olmadığı için sorun olmuyomuş.
deletedmom6295
[bilinmeyen] değeriniz kaç acaba
Mucizesinibekleyenacemianne
Peki Ferritin değeriniz kaç kızlar? Benim 8 çıkmış doktorum demir değerin yerlerde dedi..
deletedmom6295
Mucizesinibekleyenacemianne hbg 11.7 ferritin 25.6 ikisi de düşük
Mucizesinibekleyenacemianne
İşte benimkini düşünün sizinkinin 3te1i ferritin🤭
Eddacan
Hamileliğin başlangıcından itibaren anne kansız durmaya başlar hatta bu hamilelikten öncede vardır o yüzden ben hamileliği öğrendğmdendr her sabah iki kaşık pekmez tüketirim ve çok faydasını gördüm
oglummehmedim
[bilinmeyen] igne de kullan hapini da yut pekmezini kuru uzumunu incirini de ye duzelir bide pancar