mujdeli Kızlar doğumdan sonra nasıl bi korunma yöntemi tercih edeceğinizi düşündünüz mü? Hangisi daha garanti ve sağlıklı olur bilemedim. Spiral taktırmayı düşünüyorum ama fazla araştırma fırsatım da olmadı siz ne düşünüyorsunuz?
Agg0207 mujdeli deri altı implanti yaptrmayi düşünüyorum ben yurt dışında çok yaygın Türkiye dede baya yapilmaya başladı korumasıda yüksek
Churcill mujdeli hiç birinin garantisi yok ki ama bana doğum sonrası için en iyisi prezervatif gibi geldi
Belginylmz mujdeli kesinlikle doğum kontrol hapiyla korunacam ewlendiginde ilk 5 ay kullandım çocuk istediğim için bıraktım 2 ay içinde hamile kaldım yine aynı şekilde doğumdan sonra kullanicam spiral guwenemem onda kayıp hamile kalan bile war
Nazlimom mujdeli korunma iğnesi yaptırcaktım doktor adet gecikmesi bacakta varis ve kilo alımı yapıyor dedi spiral önerdi banada
mujdeli Belginylmz ben de ilk evlendiğimde kullanmıştım adet sancılarımı bile geçirmişti aslında ama herhangi bir yan etkisi olmasından korkuyorum
Benimennembirmelek mujdeli ben üç aylık iğne kullanıyorum şuan bebeğim 8 aylık şuana kadar bı sıkıntısını görmedim koruma konusunda da güveniyorum çevremde yıllardır kullananlar var ikinci çocuga kadar da üç aylık iğne kullanmaya devam edicem
Belginylmz mujdeli hiçbir yan etkisini girmedim henüz arkadism kullandi ilk cicgundan sinra 6 sene kullandı haoi bıraktı bırakır bırakmaz hamile kaldı ablam oyke annem bile öyle
Benimennembirmelek mujdeli cnm ben emzirmem bittiğinde iğne oldum yani emzirdiğim döneme denk gelmedi ama eltim var iğne kullanan emzirme döneminde de kullanmis