Cansuce Bebeğim şuan 27. Haftada kilosu 1.290 gram sizce çokmu kilosu ve bu yüzden zorunlu sezeryan olurmu
Aleynad Cansuce merhaba bende 27 deyim 1 kg şuan doktorum gayet uyumlu dedi bence merak edeceğiniz bir şey yok 🤗
Snmlsn Cansuce önemli olan doktorun ne dediği. Doğumu o yaptıracak. Gelişimini o takip ediyor boy kilo orantılı senin boyun her şey çok önemli. Buradakilere göre çok iyi olabilir az olabilir çok olabilir önemli olan doktorun ne dedi ona göre hareket et.
Cansuce Aleynad ay içim rahatladı bana fazla geldi hatta doktorda kızdı bana ama yinede rahat edemedim 🤗 sizin aynı olmanız beni sevindirdi
Aleynad Snmlsn bizde kendi fikrimizi söylemedik yine bir uzman görüşü söyledik tabiki kendi doktorunun ne dediğini dinleyip önem vermeli.
Snmlsn Cansuce işte demek istediğim de o başkasına az der sen kendine dert edersin. Ya da başkasına fazla değer bu sefer sen çocuğum fazla mı kilolu normal doğum olmaz mı diye düşünmeye başlarsın. O yüzden şimdiden başlamak gerekiyor karşılaştırma yapmamaya. En iyisini doktorun bilir🥰