hayalim35 8mucizem8 benimde başım çok ağrıyor migrenim tuttu sandım hep bilemiyorum acaba olabilir mi erken test de yapmak istemiyom
8mucizem8 hayalim35 hayır test yapmanı tavsiye etmem çünkü negatif çıkınca moralin bozulucak stres yapma sadece sakin ol biraz bekle bakalım
hayalim35 8mucizem8 Yok tutuyorum kendimi burda arkadaşlar söyledi adete bir gün kala test yapınca varsa pozitif çıkıyormuş geç döllenme olmadıysa die o günü beklicem son 8 gün işte
Birhayalimvr Ozeeer tabiki canim siskinlik yapiyor stres yapiyorsun nedennolamiyorum diye iyi yapmissin gitmekle daha fazla beklemenin anlami yok
obiranneeeeeeeee Ozeeer kuzum benim 47 gün oldu gecikme geçen ay beta0.2 idi bu yA yine verdim 8.777 çıktı hamilemiyim değil miyim çözemedim doktorum da dün yıllık izne çıkmış ulaşamıyorum
Ozeeer obiranneeeeeeeee benim de 51 gün oldu olmuyorum doktor hamile değilsin dedi tarlusal verdi hâlâ olmadım sen hamilesin canım beta yükselmiş
Ezel16 obiranneeeeeeeee 8.777 çıktı ise gebelik vardır .. 5 üstü değer gebelik oluyor önemli olan 2 günde 2 katı artması..
obiranneeeeeeeee Ozeeer bilmiyorum valla kuzum eczacı değilsin dedi akşam acilden tekrar kan vereceğim
obiranneeeeeeeee Ozeeer sağlık ocağına gidersen pazartesi gününü beklersin bence acile git hem daha hızlı çıkar sonucun