Mustafayigitvebeytugannesi Ajftjbdr7jjfdshj hamileyken 2 tane diş cektirdim dayanılmaz bir ağrı ya. Bebeğim şuan 3.5 aylık oldu (düzeltilmiş 2.5 aylık 35 haftalık doğdu) bugün yine diş cektirdim.
Tugcecan26 Ajftjbdr7jjfdshj çare yok bacım 😂 hamile kalmadan önce bütün dişlerime baktırdım problem yoktu 7.ayda 20lik diş ağrısı çektim doktor antibiyotik veriyormuş sanırım ama kullanmak istemediğim için gitmedim ağrıdıkça 5 dakika buz basıp hafiflettim bi haftanın sonunda geçti
Ajftjbdr7jjfdshj Mustafayigitvebeytugannesi ay gerçekten öle ya nefesini kesiyo insanın dunyasi kararıyor resmn
Ajftjbdr7jjfdshj Tugcecan26 buz haffletiyomu benimkini ne karanfil ne karanfil yağı ne parol hic biwey fayda etmedi
Tugcecan26 Ajftjbdr7jjfdshj çok iyi geliyor bi de internette her gargarayı kullanmayın diyor diye eczaneden hamilelere özel gargara istedim hepsini kullanabilirsin dedi evdeki gargaraları yaptım o da hafifletti bi hafta buz aküleriyle yaşadım
usenmedimyaptimbirvelet defneemom kidste yoksun bayadır. Bende çok zorlanıyorum 😭 diş çıkardı 2 tane 3 haftadır ölü gibiyim
defneemom usenmedimyaptimbirvelet sonsuz tatildeyim sildim kidsti bende. ne kadarlık oldunuz bizde çıkarmaya çalışıyoruz sürekli eli ağızda,ağlıyor, uyumuyo doktor yakın dedi bekliyoruz 🥹🥹
usenmedimyaptimbirvelet defneemom hadi ya😒 5.5 aylık benimki erken çıkardı ama uyku düzeni bitti geceleri 2 saat aralıksız uyumuyor bile bir an önce büyüseler keşke🥹
defneemom usenmedimyaptimbirvelet aynı valla 6-7 saat uyuyodu. son 15 gündür derin uykuya geçmiyor bile. sabah 6ydı kalktım daha kahvaltı yapmadım 🥲