Kardelen-emf Kızlar 32 haftalık hamileyim bebeğin başı yukarıda dedi belki akupuntur yapılacakmış bu zamanda başı yukarda olup sonradan dönen varmı kafam çok karışık dördüncü hamileliğim hiç başıma böyle bişey gelmemişti diğerleri ne zaman dönmüştü hiç hatırlamıyorum
Serenn16 Kardelen-emf canım benimde aynı şekilde başından beri 34 e girdim halen aynı inşallah döner bebişlerimiz
Kardelen-emf Daisy0000 inşallah hayırlısyla döner de size sezeryandan önce bişeyler denemedilermi? Bana akupuntur olacak dedi o zamanda dönmezse dedi elimizle döndürmeye çalışacağız dedi peki siz yaptınız mı bunları
Daisy0000 Kardelen-emf Doktorum bebek eşinden ayrılabilir riskli dedi.. Bende bebek nasıl gelmek isterse öyle gelsin kafasındaydım ,yani dönmüyorsa bir sebebi vardır diye düşünüyorum.Belki travmatik veya kötü sonuçlanan normal bir doğum yaşayacaktım..36ya kadar dönmediyse genelde dönmüyor
Zehross03 Kardelen-emf aaa elle manevra yurtdışında oluyor diye biliyorum türkiyede misiniz bende dönmezse denemek istiyorum bu yöntemleri ama türkiyede yanaşmıyolar
Kardelen-emf Zehross03 yurtdışındayım ben Türkiye’de olup olmadığından bi bilgim yok yine de bi araştırın belki yapan vardır
Zehross03 Kardelen-emf off yurtdışında olduğunu anladım hemen çünkü burda çok araştırdım yapmıyolar tehlikeli görüyolar inşallah döner canım sağlıkla al kucağına
Pnrpnr_ Kardelen-emf . 30 haftalıkken benim bebeğim de makat gelişti, ne zamana kadar dönmesi gerekiyor hocam dedim 35 e kadar bekliyoruz demişti benim doktorum da, 38 de falan da dönen oluyormus.