emine_moom35 Kubra00111 gebelik olmadığı sürece istediğin zaman ama yumurtlama öncesi öneriliyor hamilelik riski olmamak adına
Kubra00111 emine_moom35 randevu bulabilirsem bakayım yakın zaman adetim bitince gideyim o zaman çatlatma iğnesi başarısız olunca Dr çağırdı ben de koru körüne gitmek istemiyorum eşim de test versin bende cektireyim yine tedavi ise olurum
Sevaall Kubra00111 vala canım o senin dayanma gücüne bağlı… ben anestezili oldum uyandığımda bile sancılarım vardı… ama bildigim kadarıyla dayanılmayacak kadar bir ağrı olmuyormus…. sen bilirsin tabi ki
tlhmrv Kubra00111 devlet anestezi yapmıyor. Özelde de o kadar para vermeye gerek yok bence 2 kez çektirdim aciyo ama şöyle düşün anlık bı acı ama çıkınca bişey kalmıyor adet ağrısı gibi normal ağrın oluyor. Rahim filmine girmeden önce bı ağrı kesici içip girersen daha iyi olur .
Ozbi Kubra00111 adet bitiminin 3. Günü çekildim bu ay. Ağrı acı vs olmadı. Vajinal muayene gibi geçti benim ki
Ozbi Kubra00111 açık, hemen 15 dk içinde rapor çıktı. İşlem bitince Dr tüplerin açık diye söyledi hemen
balevlatlarim3535 Kubra00111 adet bitiminden sonra 3 gün içinde çekiliyor. Adetten sonra ilişkiye girmemeniz gerekiyor. Sonuç çekerken belli oluyor zaten.
Kubra00111 Ozbi akşam randevulara bakicam akşam acacaklarmıs kadın hastalıkları ve doğum bölümüne alıp ordaki drdan mi isticem filmi
Ozbi Kubra00111 ben devlette muayene oldum. Dr istediğin yerde çekin dedi, burdan forumdan sordum en çok önerilen yerde çekindim. Dr tercihi bana bıraktı muayene olduğum yerde çekmedikleri için