EK98 Merhaba anneler benim bildiğim ve araştırdığım kadarıyla 16. Haftadan sonra değerlerin normal olsa bile demir ilacına başlanması lazım. Sağlık ocağı kendisi de bunu söyledi ve kâğıt imzalattı fakat bugün gittim ve değer normalse demir ilacı vermiycem dedi. Kafam karıştı cidden.
Melikekar123 EK98 bende 16haftalıgım yarın doktor randevum var bakalım nolcak ama değeriniz normalse miye veriyorlar
Sunaozturk EK98 demir ilacını doktorum emzirirken bile içmen lazım dedi en başından beri içiyorum artık midem bulanıyor 😒 tadı kötü
Churcill EK98 bazı doktorlar hiç takviye vermiyor ama hamileliğin ilerleyen zamanlarında vücudun ihtiyacı artıyor belki doktor depoların boşalıp boşalmayacağını bekliyor olabilir o zaman da geç olur mu bilemem. Fazlasının da zararı yok aslında başka doktora gidip yazdırabilirsiniz de
Simge_celen_ozyildiz_ EK98 bildiğim kadarıyla değerler normal gözükse de ilerleyen haftalarda demir düşüklüğü vs başlıyor başlaması lazımdı yani günde bir tane de olsa
EK98 Melikekar123 ilerleyen zamanlarda değerlerinde düşme olabiliyormuş ondan canım sürekli de kan tahlili yapmadıkları için dikkatli olmak lazım
EK98 Sunaozturk evet bende içmek lazım diye biliyorum bakalım yarın vermezse kadın doğum doktoruma diycem
IKRAM_01 EK98 Canım benim gebelikten öncede kanım düşük çıkmıştı başlamıştım. Halen devam ediyorum. Geçen kadın doğum Dr.a gittiğimde oda yazdı doğumdan sonraya kadarda içiliyormuş. Yani devammm ediyorum kuzum