Birbahargunu Kızlar tetanozu boğmaca ile birlikte olan var mi tek doz halinde uyguluyor doktorum özelde. Yurt dışında da bu sekildeymis sanırım ülkemizde de yeni yeni yapılıyormuş Instagram’daki bir doktorun videosunda denk gelmiştim bu şekilde olan var mı aşıyı
Birbahargunu YigitPoyrazMomm tek aşıda ikisi de oluyormuş 28. Haftada tek doz şeklinde uygulaniyormus bebeği doğumdan sonra boğmacaya karşı da koruyormus
YigitPoyrazMomm Birbahargunu ha onu bilmiyordum hiç bende ilk aşımı vurdum hemşirem kadın doğum uzmanına sor dedi 2 doza gerek varmi diye
YigitPoyrazMomm Birbahargunu Rica ederim canım bise sorucam 1 tetoniz aşımi vurdum 2 doz gerekmez mi hemşirem kadın doğum doktoruna sor dedi benim ilk gebeliğim neden öyle birşey dedi anlamadım çünkü herkes 2 v 3 doza kadar vurulani gördüm
Birbahargunu YigitPoyrazMomm ben bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ama iki doz vurulduklarini duydum hep ben de
Birbahargunu kucukbebek dün Hollanda da yaşayan bir bayan boğmaca adında bu şekilde yapıldığını söyledi bilmiyorum ben