sedam94 Anneoluyorumm00 üzmeyin kendinizi çok zor gerçekten biliyorum. 2.5 senedir bende uğraşıyorum ama olmuyor
Selinmoon Anneoluyorumm00 çok düşünüp kafana taktığın içindir . Rahat ol stres yapma benim de 7 ay sonunda oldu
Merveclskn10 Anneoluyorumm00 Canım ilişkiye bebek olsun kafasında girmemeye çalış biliyorum zor ama stres yaptıkça olmuyor ne yazık ki. Birde çakşır otu tozu balla karıştırıp macun olarak kullanabilirsiniz. Yada çakşır otu suyu bir araştır istersen☺
Anneoluyorumm00 Neden diyorum bazen neden bişey çok istediğim de hemen olmuyor sonradan ben bitme noktasına gelince oluyor çok yoruldum herşeyden
Anneoluyorumm00 sedam94 canım nasıl bu kadar sabırlısın MaşALLAH rabbim en kısa zamanda sizde nasıp etsin inşallah 🤲 çok takıyorum bilmiyorum ya
Kyy01 Herşeyin bı zamani var en güzel zamanı Rabbim bilir duanızı eksik etmeyin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en guzel zamanda bebek haberini alırsınız inşallah
Anneoluyorumm00 Selinmoon bende çok takıyorum streste yapıyorum valla eşim istemiyor zar zor ikna ettim hemen olsun istiyorum vazgeçer diye
Lallaydnn Adetime 7 gün kala kan vermiştim kanda gebelik çıkmadı adetime 4 gün kaldı gebelik testlerinde hala silik çizgi çıkıyor sebebi nedir