Esmerkiz Merhaba kızlar,kararsızlIktan dolayı tetenoz olmadım.Şimdide sağlık ocağı doktor bey yapalım diye tekrar aradı.Bunun bir süresi yok mu ? Geç kalmadım mı 30 haftada bir zararı olmaz mı ? En son 2018 yılında bir tetenoz aşı olmuşluğum var. 5 yıl olmuş
esraEb Esmerkiz benimkini de 32 de yaptılar. İlk dozumu çok geç oldum ellerinde yoktu. 28. Haftamdı sanırım ya da 26. Normalde ikinci dozu o haftada olmam gerekiyordu. İlki geç kalınca ikinci de o haftayı buldu. Ben yaptırmayacaktım aslında. Doktoruma sordum ikinci dozu yaptırmasam olur mu dedim haftam büyüdü dedim. Şansıma da o an ellerinde varmış ve 37 ye kadar yapılır dedi ve ben de yaptırdım o vesile ile.
Lalelale1 Esmerkiz bende kararsız olduğum için henüz yaptırmadım 28 haftalık oldum yarın sağlık ocağında rutin kontrol var bakalım ne diyecekler 😅
sed-a5 Esmerkiz 35. Haftaya kadar iki dozun da tamamlanmış olması gerekiyormuş sağlık ocağında hemşire öyle demişti
YigitPoyrazMomm Esmerkiz canım en son 5 yıl önce olmuşsun çok uzun zaman geçmiş aradan yaptirmani öneriyorum Allah korusun hastanede neler yasacagini bilemeyiz bebeğini seni de korumak önlem amaclı yapılıyor zararı olsaydi doktorunuz aramazdi hiç dediğim gibi çok önemli aşı vaktiniz varken yaptırın
Esmerkiz Anladım kızlar aslında olmaya karar vermiştim.Ama bu seferde geç kaldım diye düşünüyorum kararsız kaldım valla