Busra-2001 17 haftaligiz 2 haftadir felaket ötesi bi el uyusmasi ve geceleri ellerimin zonklamasiyla uyanıyorum tüm gün ellerin uyusuk geziyorum doktoruma sordum magnezyum eksik ondan dedi ilac verdi kullaniyorum ama hala ayni baska ne ise yara hanimla bana yardim edin
Gunes17 Busra-2001 valla bende 1 2 ay boyunca çektim banada magnezyum dediler ama hiç ise yaramadı sonra kendiliğinden geçti
1prensesannesi_ Busra-2001 canım aynı sorun bende de var maalesef bı çözüm bulamadım sürekli elim uyuşuyor ayaklarım uyuşuyor ellerimi hareket ettiremiyorum
Busra-2001 gakkoyengee denedim egzersiz ise yaramiyo soğuk su iyi gelebilir dedi doktorum onu da yapiyorum oda ise yaramiyo
gakkoyengee Busra-2001 hastaneye gidip fizik tedavi bölümüne bi görün gerekirse fizik tedavi yazar doktor egzersizleri fizyoterapist arkadaşlar gösterir ftrde çalışıyorum
Busra-2001 Cok kotu egecekeri artik ellerimi kesip atmak sitiyorum o kadar cok agriyolar doktorumuz ödem olabilir dedi ama 7. Ayda odem oluşur bu ne bende bilmiyorum diyo doktor
liceslices11 Karpal tunel sendromu olmussun canim ben de 37. Haftada basladi, bu hafta doguruyorum bakalim gececek mi 🤷🏼♀️ doktor pek birsey yapamiyor dogumdan sonra gecer diyor her 10 hamileden 7’sinde oluyormus. Medikal bileklik takiyorum ben iyice bilegimi sıkan o cok rahatlatti