sedam94 Adetten önce kan testi negatif çıkıp sonrasında pozitif dönen var mı hiç. İdrar testlerim de hep silik ikinci çizgi çıkıyor 😔
Meryeminannesi20 sedam94 burda bi arkadaş vardı kanda negatif gördükten 5 gün sonra testte pozitif gören bugün kan vericekti
Meryeminannesi20 sedam94 silik çizgi çıkan testiniz innovita ise yanlış pozitif gösteriyor kaset testler daha güvenilir bilginize.
sedam94 Pamuk 17 temmuzda yumurtladim cnm kan testini 29 temmuzda yaptırdım beklenen adet tarihim yarin
11-02- sedam94 bende de aynıydı cnm testte silik çıkıyor kanda yoktu adetime bir gün kala çıktı kanda oda düşüktü
49_m-48 sedam94 canım aynı durumu yaşadım hamile olduğumdan emin olmak için adetten 2-3 önce test yaptım negatif çıktı adet geciktikten sonra yaptığımda pozitif çıkmıştı net bişey öğrenmek için adet tarihinin mutlaka geçmesi lazım
1cocuk sedam94 adetim 3 gün kala yaptistim silik çıktı adetim. 1 gün kala yaptim as birşey silikti şuan kan verdim bekliyorum
Kanalize sedam94 reglden 5 gün önce erken gebelik silik çizgi çıktı 3 gün önce de beta 38 ile öğrendim☺️
Zehrabal1 sedam94 ben adet günümden 5 gün önce kan vardım 0.5 idi negatif çıkmıştı. Ondan sonra adetimin gecikmesi üzerine adetimin ikinci gün verdim 560 çıkmıştı aralarında sadece 6 gün felan vardı yani ama ilki negatifti sonra pozitife döndü