nilsubldn @cinsiyettahmini01 doğru değil malesef kız oldu🌸 sanırım rus takviminden bakıyorsunuz onun da orda hep erkek çıkıyordu ama kız oldu
cinsiyettahmini01 nilsubldn siz yaşları doğru bir biçimde yazdıkça asla yanılma olmuyor yaşlar doğru olupta yanılma çok az oluyor genelde:) hayırlısı sağlıkla gelsin hepsi
Almilamihra cinsiyettahmini01 cinsiyettahmini01 Anne;08.08.1989 Baba;15.07.1982 Son adet tarihi başlandığı gün;8 Haziran. Gebelikte anne yaşı;33 Gebelikte baba yaşı;40 Teşekkürler
Almilamihra Almilamihra cinsiyettahmini01 15 saat önce yazdım ama benimkini görmediniz sanırım. Bir bakabilir misiniz lütfen. Cevabı çok merak ediyorum
nilsubldn @cinsiyettahmini01 kuzenimin hem çin hem rus takviminde erkek çıkmıştı siz de erkek dediniz ama kız oldu bana da herkes erkek dedi burda takvimler de erkek diyor bakalım hayırlısı ❤️
cinsiyettahmini01 nilsubldn takvimlere inanmıyorum ben hepsi %50 şanstır ee zaten her iki cinsiyette %50 %50 dir benimkisi tamamen farklı bir olay yaşları doğru söylerseniz bebeğinizin cinsiyetide doğru çıkar yani:)
TheAtes cinsiyettahmini01 eşimin kimlikteki yaşı farklı ben size kimliktekini söyledim doğru olanı söyleyeyim öyle bakın. Anne 03.08.1999 Baba 17.12.1998 Anne 23 Baba 24 08.01.2023
Cagladlr cinsiyettahmini01 kız diyorlar 2 doktor da aynı şeyi dedi ama herkes erkek diyor karnıma bakarak bende birşey anlamadım açıkçası rabbimin zoruna gitmesin ama 2 kızım var bu erkek istedik ama Allah’ın takdiri sağlık herşeyden önce 🙏🌸🥰
cinsiyettahmini01 Cagladlr Rabbim burdaki bütün güzel annelerin gönlüne göre versin inşAllah🥰🫶🏻 bizimkisi bir tahmin içten bir dua gönlünüzdekini nasip edeceğine inanıyorum ben☺️herşeyin en iyisini Allah bilir nasip kısmet