Huwuudhdhj777 30 haftadayim neredeyse her hafta ishalim böyle olan varmi hiç kabızlık yaşamadım bir gün iyisonra tekrar başlıyor ishal anlamadım yediklerimden mi olur acaba düzensiz yiyorum ondanmi acaba
EbrKzlky Huwuudhdhj777 vitaminlerden olabilir. Ben omega kullanırken hergün öyleydim omegaya ara verince düzeldi. Tekrar başladım tekrar başladı.. bazı vitaminler yapabiliyor sanırım
Minnosmino23-23 EbrKzlky ay bende kullanayım o zaman kafama göre alsam olur mu ki kabızlık çok kötü 🥹
Huwuudhdhj777 Minnosmino23-23 emin ol işgalden çok kötü ve sıvı kaybediyoruz karın ağrısı da cabası bide her yerde ishal dogum başlangıcı dır fln yaziyo erkenmi doğum yapicam diye korkusu da var
EbrKzlky Minnosmino23-23 kaç haftalık hamilesin ? 3.aydan sonra veriliyor ilk 3 ay folikasit alıyorsun sadece 🙈
Huwuudhdhj777 Minnosmino23-23 yok zayıflatıyor ama karnınız bomboş ağırlık hissi şişkinlik fln olmuyor 72 ile hamile kaldım 30 haftadayim 81 kiloyum 🥺🌼
Minnosmino23-23 Huwuudhdhj777 9 kilo almışsın bende 31. Haftadayım 8 kilo aldım pek bi şey gark etmiyormuş