Arzubarann 6 aylık hamileyim şuan da çalışıyorum doktor kontrollerinde sorun yok ama bebeğimin haraketlerini çok az hissediyorum ayakta çalıştığım için mi böyle hissediyorum? 2 saatte bir 10 kere haraket etmesi gerekiyormuş normalde
prenses_annesii2603 Arzubarann ayakta pek hissedilmiyor diye biliyorum sol tarafınıza doğru uzanırsanız daha iyi hissedersiniz
nefessmommm Arzubarann 30 haftayı geçtim ben de ayakta yoğun olduğum günler az hissediyorum bu normal diye düşünüyorum çünkü dinlendiğim günlerde çok hissediyorum
AsELinAnneSi__ Arzubarann Bende 6 aylık hamileyim canım oturmami yatmami bekler gibi genelde yatınca hareketli oluyor ayakta kaldigin için olabilir kontrollerinde iyiymiş sağlıkla gelsin miniklerimiz💓
aslanprenses_ Benim kızım iki saate 10 defa hareket ermiyor aşkında. Hareket etmesi iki saate bir hareket etmesi için 10 defa bir şey yemem gerekir. Ki çoğu hareketini bir şey yedikten sonra hissediyorum. Bence orda bir yanlışınız var ama bence doktorlarımıza soralım.
pandasever aslanprenses_ bende okuyunca şaşırdım ben oğlum da iki saate on kere hareket etmiyor hatta bazen. Bes altı saat hareket etmiyor