Mgyldrmzclk Arkadaşlar merhaba bu hafta geçmeyen Bi öksürükle birlikte bu gün sol kulakda zonklama sağ gözde iltihaplanma sorunu yaşadım. Bu gün dayanamayıp kontrole gittim augmentin yazdı kbb doktoru. Kendi doktoruma da sordum onay verdi 31+4 haftalıkda hamileyim. Böyle sorun yaşayan oldu mu ? Antibiyotik olunca yine de içim rahat etmeyerek içtim 😔 ayrıca idrarımdada hafif enfeksiyon vardı doktor ona da iyi gelir dedi 😕
mel33 Mgyldrmzclk Canım daha 22 hastalığın.3 kutu antibiyotik bitirdim korkma doktorun verdiyse canım
Zhraagk Valla ben sürekli hasta olmıyım diye sarımsak ve soğan yiyorum doğal antibiyotik diye 😊 doktor onayladıysa bişey olmaz o daha iyi bilir 😊 bendede idrarda enfeksiyon vardı suda eritme bir tane ilaç vermişti içmiştim bi sıkıntı olmamıştı geçmiş olsun ♥️🤰🏻
Mgyldrmzclk Zhraagk geçmiş olsun canım valla bende sarımsak soganı eksik etmem ama gel gör ki hastalandım durduk yere 😕
Mgyldrmzclk mel33 teşekkürler cnm içtim biraz fayda etti kulagıma hafifletti agrısını 😔 diğer hamileliğimde de hiç böyle birşey yaşamamıştım. İnsan bi tedirgin oluyor ilaç içerken 😕 sanada çok geçmiş olsun 💕