Neslihan5521 6 7 dk bir adet ağrısı gibi sırtıma ağrı giriyor sizde doğum mu doktora haber vermeli miyim hastaneye gitsem yoksa daha çok şiddetli mi olmasını beklesem ilk hamilelik 38+6 dayız
Koalammm Neslihan5521 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım güzel doğumun olur inşallah beş altı dkka da bir ddgne göre doğum sancısı.gibi rabbim yardımcın olsun 🙏♥️ haber et bizede 🌸
momness Neslihan5521 merak ettim sizi ne yaptınız acaba allah yardımcınız olsun sağlıkla ve en hızlı şekilde gelsin inşallah 🌸
Neslihan5521 Minmini amin Allah razı olsun canım çok bir ağrı yok ama duş alıp hazırlanıyım o zaman ben 😍 heyecan yaptım şuan
Neslihan5521 Koalammm çok saol canım hastaneye gidiyorum şuan kesin doğum ağrılar artıyor çünkü herkesten dua istiyorum dua edin lütfen 🙏🏻 🤲🏻
Koalammm Neslihan5521 Hayırlısı olsun kuzum bir avazda kurtulursun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
Ayselina6 Dua et canım hayırla sağlıkla doğumun olsun inşallah☺️doktoru ve ebelerinle hareket edersen çok kısa sürede alırsın kucağına evladını☺️ Allah yardımcın olsun inşallah
Neslihan5521 Papatya_kokuyo5 evet canım gittim acil nstye girdim sancım vs var sorun vardı ama kalp atışları yavaşlamıştı kızımın acil sezeryana aldılar hastaneye girdim 30 dk sonra ameliyat masasındaydım maalesef çok korkuyordum zaten sezeryandan korktuğum başıma geldi neyse olsun kızım sağlıklı bir şekilde geldi şükürler olsun 🙏🏻🐣
Neslihan5521 Zerenismom doğurdum kız 😬 of çok güzel bir duygu ya gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻