Kızlar az önce uzanıyordum hiç bişey hissetmedim ama kalktığım zaman altımda bi ıslaklık hissettim bi dokundum resmen altım ıslanmış suyun geldiği hissedilir mi ve haftam daha çok erken çok korkuyorum 31+3 haftalık hamileyim
Suyun gelmesi acil bakarmısınız kızlar
Gizem_cetinbas bence baktırın ne olur ne olmaz
Youngmotherr bulunduğum yerde sadece sağlık ocağı var hastaneye gitmek için 2 saat yol yapmam lazım sağlık ocağı anlar mı bakar mI hiç bilmiyorum
- Düzenlendi
Gizem_cetinbas of o sıkıntıdan bende çekiyorum hastane uzak diye sabaha kadar sancı çekiyorum şuan keşke yakınlara yapsalar… bakar belki de ebe falan hani hiç deneyimim yok o konuda
Youngmotherr gerçekten çok sıkıntılı bi durum ağrım sancım hiç bişeyim yok aslında
Gizem_cetinbas ter olabilir mi peki ıslaklık
Youngmotherr keşke ter olsa baya baya ıslaklık olmuş sanki altıma kaçırmışım gibi ama değil lavabodan çıktım uzandım kalkınca farkettim ıslak olduğunu yoksa hiç bişey hissetmedim
Gizem_cetinbas kokusuz mu eğer kokusuz ise ihmal etme yani
Gizem_cetinbas ben su gelerek doğurmuştum bi anda kendiliğinden ıslaklık oldu anlamıştım yani bi an da boşaldı su sonrasında kesinti şeklinde gelmeye başladı yani geliyodu duruyodu bi daha geliyodu duruyo kendi kendisine akıyodu istemsizce
seyda53 bende bi kere geldi devamı yok ama öyle çok değildi altımı ıslatacak kadar geldi hala bekliyorum gün içinde tekrarlarsa beklemem giderim
Gizem_cetinbas iç çamaşırı fotoğrafını çekip doktorun varsa at canım
Bence her ihtimale karşı doktora git , tam anlamıyla suyun gelmediyse bile su kaçağı falan olabilir , Rabbim yardımcımız olsun
Gizem_cetinbas canım yol uzunsa ambulans çağır en yakın yerden gönderiyorlar onu. İhmale gelmez Allah korusun suyunsa
Eczanelerde turnusol kağıtları var onlardan alıp bakabilirsin en azından hastaneye gidene kadar için rahat eder
Turnusol kağıdıyla anlasiliyordu su mu değil mi suysa devamı olur zaten altınıza kağıdı koyun takip edin rengini
Gizem_cetinbas bence doktora gidin ihmal etmeyin benim de kulodum hep.islaniyordu akıntı sanıyordum suyum geliyormuş meğersem hemen yatırdılar hastaneye beni 1 ay yattim tedavi falan uyguluyorlar suyla cocuk enfeksiyona açık oluyor çünkü cok riskli. ki benim sizin anlattığınız gibi de değildi cok az gelmişti