Ogretmenms Kurban olam kendini paniğe sokma milletin lafıyla, burda okuduklarınla. İlk gebeliğimde 4 sene öncede bu platformdaydım yazılan her şey felaket tellalı gibiydi. Vay efendim bas bas bağırmışlar, işte çok kötüymüş öyle böyle. Aklımı oynatıyodum hamileliğimi resmen zehir etmiştim kendime. Geceleri uyku uyumuyodum. Doktora gittim çatı muayenesi zamanı geldi çıktım çatala daha doktor elini sürmeden ayy ayy demeye başladım 😂 İki sn sürmedi kalk dedi doktor. Ee dedim noldu bu kadar mıydı? İkinci muayenede ellerimi kafama koydum bekledim doktoru rahat rahat 😂 O yüzden abartıldığı kadar bi şey değil asla. Şu anda ikinci bebeğime hamileyim son ayım 37+4 oldum. İlk doğumum normal olmuştu. Şu an ikincisi hâlâ makat geliş duruyor doğum pozisyonuna geçmedi, sezeryan diyor doktor. Şimdi de sezeryanı felaket gibi anlatanlar dolu 🤦🏻♀️ Bi ara durmadan ağlıyodum okuyup okuyup kendi kendime içimde dert ediniyodum ama artık bıraktım insanların yazdıklarını söylediklerini görmüyorum duymuyorum artık. Sende öyle yap 💐🤍