Byznr91 İkiz anneleri ne gibi farklı bir alışveriy yaptınız. Ana kucağı aldınız mı, ikiz emzirme yastığı aldınız mı, gündüz nerde tutarız onları sürekli yatakta durmaz bebekler iki tane olunca farklı olur sanırım. Baby neste gerek var mı mesela
_Daydreamer_89 Byznr91 reflü yatakları almıştık yatağımın üzerinde ikiside 3 ay yattı bende yanlarında😅 ana kucağı tabi lazım oluyor sallanan beşikler aldık
Ikiz_annesii Byznr91 ana kucağı baby nest falan almadim. Emzirme yastığını tek aldim. Odalarina iki ahsap besik aldim yanima tek park yatak aldım ikisi için. Zaten evim küçük oyle fazla şey sığdıramam
Paramedik16 Byznr91 ana kucağı almadım iki tane emzirme yastığı aldım onun içinde rahat oturuyorlar çünkü mamalarını sütlerini onda verdim ben reflü yataklı baby nest aldım beşiklerinin içine koydum her şeyden iki tane almak dışında farklı bir şey almadım şimdi 7 aylıklar
Ebrukymkc Byznr91 merhaba biz şuan 20 haftaligiz sizce alışveriş için kaç hafta uygun siz kaç haftalık oldunuz
Ayseveikizler Ben iki mobilya yatak alıp ilk 6 ay birlikte uyutmaya çalışacağım tek yatakta. İkiz bebek arabası konusunda kararsızım hala ama travel sistem çok hantal diye ve ilk 6 ay kışa soğuğa denk geleceği için daha pratik yan yana ikiz arabalardan almayı düşünüyorum. Ana kucağını ilk 3 ay kullanıyorlar diye almayacağım arkdaşlarım verecek iki tane kullanıp geri vereceğim. Evde kullanılan babyjörn gibi olan sallanan bir ana kucağı alacağım kurtarıcı olduğunu söylüyorlar tuvalete mutfağa girerken. Kafa karışıklığımın olduğu çok konu var ama genelde ne kadar kullanırım bebeklerime faydalı mı diye düşünerek ilerliyorum. Sağlık konusunda bez deterjan biberon masraftan kaçmadan en kalitesini almaya çalışıyorum.
Byznr91 Ayseveikizler travel banada çok hantal geliyo bende yanyana olanları istiyorum daha almadım ama. Ana kuçağı kızımda kullanmıştım çok bunlar ikiz eminim işimize yarar önereceğiniz bu marka varmı bayada pahalılar
_Daydreamer_89 Byznr91 dogduklarında hastanede kullanın demişlerdi bizde o zaman aldık. İkiz Emzirme yastığı aldım ama kullanamadım teklisini almak bence daha kullanışlı olur çünkü ikiz yastık ağır oluyor oturup pozisyon bulmak 2 bebeği aynı anda emzirmek zor zaten sezaryen agrısıyla ilk günler imkansız Tek tek emzirmek rahat
EmineTarik Bebek arabasını arkalı önlü alıcam diyerek mazaya gittim fakat deneyince kendimi otobüs sürüyor gibi hissettim ve öndeki bebeği görmemin imkansız olduğunu fark ettim yan yana aldım hem travel arabaların kendisi 20 kilo çocuklar büyüdükçe eziyet olacak emzirme yastığı ikiz mi tek mi diye çok düşündüm tek aldım hem 6 aydan sonra ayrı ayrı oturturum kavga etmezler 😁 çiftli sağım pompası aldım vakit tasarrufu için ana kucağı kesin lazım oğlumda da kullanmıştım şimdi baby plus 5 in 1 aldım hem beşik hem ana kucağı olarak kullanicam yerim dar olduğu için