Aysensrkan Kızlar pek bir bilgim yok doktorumda bişry demedi ama detaylı ultrason kağıdında servikal uzunluk 31mm diyor bana kısa geldi İnternet’e 40 50mm arası olması lazım diyor korkmalı mıyım yarın doktoruma soracağım ama korktun uyuyamıyorum
surfermom Aysensrkan dün detatlıda 31 mm çıktı ve doktorum gayet normal dedi. İçinizi ferah tutun kendinizi çok yormamaya bakın.
Aleyna2045 Aysensrkan canım benim 22 haftalıkken 27 mm di progestan verdi doktorum şuan 35+3 üm bugün son kullanımım bırakıyoruz artık geçen hafta gittim 20 mme düştü dinlendim hep 28 mm çıktı bu hafta sürekli değişiyor benimki baştan beri bir düşüyor bir yükseliyor
Herseyguzelolsun7 Aysensrkan benim de o haftalarda aynı sizin gibi çıkmıştı ben de çok dert ettim hep erken doğum olur korkusuyla hamilelik geçirdim şimdi 39+5’im rahim ağzı uzunluğum 30 mm bebek gelmiyor açıklık yok ve iri olduğu için sezaryen oluyorum
Beeyzz 25mm altında olduğunda risk durumunda oluyorsunuz. Benim 17mmydi Serklaj yapıldı. Her muayenede kontrol ettirmeye çalışın doktorunuza ama 25 mm altı risk dediğim gibi
Aysensrkan surfermom benimde 2 gün oldu detaylıca gireli ama doktorum genel olarak sıkıntı yok normal dedi özellikle servikal uzunluk hakkında bişey demedi
Aysensrkan Beeyzz anladım canım iyiki fark edilmiş geç olsun güç olmasın inşallah vakti saati gelince sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Geldefor Benimde detaylıda 31 mm yazıyordu doktorum gayet iyi dedi korkulacak bişey yok 25 in altı tehlikelidir
Aysensrkan Aleyna2045 AA öyle düşün yükselen birşey mi öyle olduğunu bilmiyordum nasıl yükseliyor peki