Kızlar 24 haftalığız nerdeyse bir buçuk aydır yoğun yeşil akıntı yaşıyorum doktorum vajina için flora fitil verdi kullandım bitti ama yok tekrar başladı fazla yeşil renkli akıntı oluyor var mı böyle bi durum yaşayan?
Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonuuuu 🥺
FilizinAnnesi suan bu durumdan dolayi hastanede yatiyorum maalesef adet olcsk gibi sancin da varsa ihmal etme cnku bu enfeksiyon acilmaya sebep oluyormus 😥
FilizinAnnesi niola yağı birebir canım benimde vardı ilaç felan kullandım tekrar ediyordu niola yağı kullandıktan sonra şükür geçti ve bol su içeceksin başka çaresi yok
FilizinAnnesi merhaba canım bende de enfeksiyon var hemde gebeliğin başından beri malesef . Elhamdulillah şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama bende çekiniyorm acaba birşey olur mu diyerabbim esirgesin sağlıkla gelsinler inşallah . Her doktora gittiğimde doktorum tahlil yapıyor sonuçlarıma göre ilaç verip kontrol altında tutmaya çalışıyor sanırım. Yarın doktora gidicem bende 5 haftayı geçti gitmeyeli ilk dfa bu kadar geç gidicem bende durumlarım nasıl merak ediyorm inşallah sağlıkla gelirler.. sıksık çamaşır değiş ve bölgeyi kuru tutmaya çalış ve bol bol su iç..
xbebegimx dünden beri belimde ve kasıklarım da var böyle hafif bi sancı evet 🥺 cuma günü gidicem doktora bakalım sizede çok geçmiş olsun enfeksiyon değeriniz kaç çıktı neden hastaneye yatırdılar açılmanız mı oldu
Hrdl yağı nasıl kullanıyoruz
momness evet canım çok sık değiştiriyorum çamaşır su da içiyorum ama yok bana mısın demiyo.. Aklıma şey de geliyor gebelikte cinsellik böyle enfeksiyon yapar mı acaba
FilizinAnnesi lokost 7-8 eritrost yksekmis 4 mm acilma olmus
FilizinAnnesi iç çamaşıra bi iki damla
Vala canım benimkinde ilaçlarla geçmedi hatta ilişkiye bile giremez hale geldim yanmam kaşıntı felanda vardı biraz kekikigi kaynattim suyunu süzüp bı şişeye katip tuvalette o suyla kendimi temizledim her tuvalette girdiğimde onu kulandim çok şükür hiç biseyim kalmadı iki hafta felan kulandim bidaha da olmadı çok şükür denemenin zararı yok
FilizinAnnesi dikkat etmeniz gerek bu duruma da temiz olmalı yani ben dikkat ediyorm ama doktorum bana yasaklamadı . Bin şükür kaşıntı ve yanma yok bende
FilizinAnnesi merhaba cok ozle gırmıs olucam ama cınsellıgınz devam edıyormu yada soyle sorum belkı bılen arkdslar cevaplar cınsellık olmdan denız havuz vs de enfeksıyon olablıyormu doktora gıtmeme daha varda merak edıyorm bugun bı akıntım oldu metalımsı bı kokusu vardı ılk kez suan kontrol edıyorm aksı durumda doktora gıdıcem
xbebegimx çok geçmiş olsun canım 🥺
Sssssbvxx çok teşekkür ederim denicem 👏
FilizinAnnesi cok tesekkurler🌸
momness bende kaşıntı vardı fitilden sonra geçti ama yeşil koyu akıntı hala devam bakalım ne diyecek doktor 🥺
Feyzanr41 evet canım cinsellik doktor onayı ile devam ediyor ama sanırım enfeksiyondan kaynaklı biraz ağrı yaşıyorum ilişki sırasında. Denize girmekten bişey olmaz diye biliyorum ama havuz gebelikte çok sakıncalı enfeksiyon riski havuzda çok yüksek
Feyzanr41 ben denize gitmiştim acillik oldum bulantı kusma ishal vs sen bu gün 500. Kişi falansındır dedi antibiyotik verdi doktora gitmeyi ilaç kullanmayı sakın ihmal etmeyin Ayrıcalıklar yaptığım şey tuvaletten sonra organik elma sirkesi ile o bölgeyi silmek işe yarıyor birde niola yağı mıydı neydi o da yenilemesini önlüyor bu süreçte cinsel birliktelikten de kaçının
FilizinAnnesi ben yaşamıştım aynısını oturamıyodum bile o derece kötüydüm taharetlendiğin suya sirke kat biraz çok faydasını gördüm en fazla iki güne geçiriyor