AsELinAnneSi__ mahperii 23. Haftadayiz bizde 18+4 de gitmiştim en son 241 gramdik sağlıkla gelsinler 💓🤲
Mrvm005 Ihlamurrengi ben 20+4 deyi. Qsiri derecede oluyordu. Doktorum progestan verdi 200 luk sabah aksam koymadigimda oluyor yine ama koyunca cok rahatim
ipek34_ 20+5’im benimde gün içinde sol kasığım ağrıyor geçiyor ağrıyor geçiyor bir haftadır falan böyle neden olduğuna anlam veremedim 🤦🏻♀️
Busbu Hareketleri hissediyor musunuz kızlar ? Bizde 20+6 yız böyle damar atar gibi bişey oldu hatta eşime dokundurdum oda dedi onun harici bişey yok hareket miydi onu da anlamadık cumaya detaylımız var çok heyecanlıyız 🌸
YigitPoyrazMomm mahperii yarin görüş günümüz detaylı için gün almaya gideceğim ve gebe okulum başlıyacak inşallah eğer gitmiyorsanız öneririm kızlar çok yararlı şeyler var spora kadar emzirmeye kadar falan şuan 20+1 hamileyim💙
Kanalize mahperii 21’de 460 gr’dık şuan 24+4’üz yarım kiloyu geçmiş dedi bakalım az kaldı randevumuza💕
Gozde_52 22+4 de gitmiştim 540 gram 29 cm e yakındı şimdi 24 olduk bilmiyorum haftaya gideceğim doktora 🌸❤️