Kumsalllll Ya 14 haftalık hamileyim ama hamile olduğunu hissetmiyorum ya öncelerden mide bulantsi vardı şimdi hiç bisey hissetmiyorum bisey olmamistir umarim🙁
EzgiGizemzerOuz Kumsalllll daha çok küçük korkmayın Ben 18. Haftada tekmeleri hissettim o zamana kadar hamileymişim gibi gelmiyodu hatta unutup merdivenlerde hoplaya zıplaya iniyordum 🤦🏻♀️ Bazen 20-24 haftalar arası bile hissedilebilir bunların hepsi normal☺️
GamzeCan Kumsalllll yok canım geçiyor o belirtiler 🤗 ama bisey olmusmudur endişesi hic geçmiyoor.. sen içini ferah tut yinede bisey yoktur🌸
Merobebe Kumsalllll brnde hissetmiyordum 16. Haftada hareketlerini hissetmeye başlayınca hamile olduğumu anladım
eymeninannesii Olmamıştır cnm ıcini ferah tut benimde buulaniyodu geciyo bi zaman sonra ben de 11+6 yim
Kumsalllll eymeninannesii bulanmiyo cnm şimdi en azindan bulansa bir belirti var diyodun şimdi hiç bisey hissetmiyorum ıns yoktur
Bukkiletta Bence bir kontrole gitmelisiniz hem içiniz rahatlar inşallah birşeyi yoktur kötü düşünmeyin 🙏
BurcuY Kumsalllll yoktur bişeyi bende senin gbi panik oldum mide bulantılarım çok azalınca ama çok şükür çok iyiyiz 16 haftalık olduk ☺️ Çok için rahat etmicekse bi doktora görün ama sanmıyorum bişeyinin olduğunu canım ☺️
eymeninannesii Kumsalllll kötü düşünme sakın cnm tmm mı allahin izniyle ıyidir bebişin ☺ bende burdaki postlardan etkileniyorum bazen kalbi durmuş bebegimin diyolar ya benimkide öyle olursa diyorum sonra dua ediyorum
BurcuY Kumsalllll ihtimal olarak belli kuzum ☺️ %70 kız dedi ama bacak arasını açmıo inat evladım 😂😂ayın 10 da randevum var inşallah Acar 🙊 keşinleşsin artık ya 😍 sende Mayıs annesi misin ? Senin belli oldu mı
Belinayy Kumsalllll olmamistir canim sadece sana artik yetmiyo o kadarcik. Insan hissetmek istiyo bian once sanki ole olunca ici rahat etcek gibi sabirsizliktan yani.😊
Meddythemama Kumsalllll çok alıştım ya sanki hep hamileydim. Hepte böyle devam edecek gibi. Yolun ne başı görünüyor ne sonu 😀