Yusufayazin__annesi Kızlar yarın femaraya başlıyorum ovulasyon takibi yapmak istiyorum bu ay bir gebenin günlüğünde alcam galiba alan varmı aranızda memnun kaldınız mi
Ozbi Yusufayazin__annesi ben kullandım, uygulamadan takip ediyordum 7 aydır. Uygulamanın yanlış olduğunu gördüm bu ay. Uygulamadaki tarihten üç gün önce pik gördüm
Sedanurumut Yusufayazin__annesi femera kullanıp ovulasyon sipariş etmiştim aynı yerden artık ovulasyonu bir sonraki ay kullanırım nasılsa bu ayda olmayacak demiştim ve o ay hamile kalmıştım 😍
Elif3333 Yusufayazin__annesi ilk aydan çok şükür, 2 seneye yakın hamile kalmaya uğraştım. Hayıt macunu kullandim birde 10 gün kadar yumurtlamayi gorene kadar.
Gtrkmen Yusufayazin__annesi istersen ben sana elimdekileri gönderebilirim bende kullanmıştım oldukçavar
Aysinnn Ovülasyon testini kullandım yumurtlamayı buldu doğru sonuç verdi memnun kalmıştım ama gebelik oluşmadı maalesef :)
Yusufayazin__annesi Elif3333 hayıt tohumunu çayını içtim fayda görmedim ben ilk oğlum femarayla 5 yıl sonra oldu ikincide oldu naaip değildi düştü şuan yine istiyeum
Elif3333 Yusufayazin__annesi çayı yumurtlama döneminde içmeye devam ettiyseniz fayda goremezsiniz zaten adet söktürür sadece
Yusufayazin__annesi Elif3333 femara fayda etmedi mi size her iki seyidede ikinci ayında hep etki etti bende
Sedanurumut Yusufayazin__annesi evet hem femera hem de çatlatma için toz bir ilaç almıştım. Spora da gitmiştim PCO olduğum için