nisanne sabah testimi atmıştım silik çizgi vardı bilenler varsa , ancak kasik ağrısı yaşıyorum bide affedersiniz gaz var sürekli bundan endiselenmeli miyim ?
Burcuilker1 nisanne bende adet olacağım olacağım dedim çünk0 ağrılar aynı o şekildi 1 hafta sonunda artık yeter test alayım dedim ve hamileyim.
Eminetolga5559 Mrvkurt canım merhaba benim de aynı sıkıntı var perşembe akşamı ani bir kasık ağrısı oldu bende karnım şişti baya ayakta duramadım başım döndü çok kötü oldum hastanaye gittik kan negatif çıktı hala da kasık ağrım devam ediyo ve karnımda şişkinlik var ve gaz da var adetim gecikti 1 gün
nisanne Burcuilker1 yani şuan gebelik var gibi bayağı belirgin silik çizgi çıktı kimyasaldan korkuyorum
Burcuilker1 nisanne benimde bir çizgim silikti hafif kan verdim 2354 çıktı yaklaşık 4 haftalık dediler bekledim 5.haftamda gittim doktora karından kese göründü şimdi bu perşembe 2.kontrole gideceğim allahın izniyle inşallah herley iyidir sende kimyasal fakan diyerek sıkma kendini lütfen iyi düşün herşey güzel olsun❤️❤️
Mehtapkaya nisanne annelerin bebek doğana kadr sürkli korkuları vardı benimde gazim coktu kasıklarım ağrıyordu snra 2 çizgi Şiilik çıktı kan verdim hamileydim sonra korkular yüklendi acaba boş gebelikmi kimyasal gebelik olursa öyle böyle bu haftaya geldik Perşembe günü doğum inşallah ☺️
Mrvkurt Eminetolga5559 Merhaba aslında adetiniz de 1 gün geçmiş çıkması gerekirmiş kanda ama acaba geç döllenme gibi birşey olabilir mi? Çünkü belirtileriniz gebelik belirtileriyle aynı, birkaç gün daha bekleyin umarım hamilesinizdir 🤲🏼🌸