Sinemssasafff46_ Merhaba 16 haftalık hamileyim aynı haftalarda olanlar cinsiyet öğrendiniz mi merak ettim biz öğrenemedik ☺️
Merve800 Sinemssasafff46_ ben şuan 37. Haftadayım bizim cinsiyetimiz tam 12 haftalıkken belli oldu 🙈 doktor %90 kız dedi ve doğru çıktı
Ceylan01-13 Sinemssasafff46_ meraba bende 16 haftayim 13 haftalikken 2 defa özelde erkek oldugunu ögrendim 16 haftalik şuan 4 gün önce devlette de erkek dediler hayirlisi bakalim
mirayandme Bi öğrenemedim 13 de gittim ama doktor söylemedi tahminde bile bulunmadı şimdi 15 im haftaya gidicem inşalllah öğrenirim
Sare2 Merhabalar bende 14 haftalık yani 15 diyeyim hamileyim doktora gittim bir çıkıntı görüyorum %60 erkek 2 hafta sonra netleşir ama erkeğe benzetiyorum dedi bunu yaşayan var mı ?
Sare2 Özele gittim özelde zaten tahmin ettiler ama bilmiyorum 16 haftada tekrar gitmeyi düşünüyorum aslında 2 hafta sonra daha net belli olur dedi
Sare2 Sinemssasafff46_ bence de 16 haftayı bekliyorum aslında özelde de işte sadece %60 erkek bir çıkıntısı var erkeğe benzetiyorum daha çok dedi bilmiyorum