Balbebek012 Kızlar 2.bebeğe hamile olup çatıı muayenesi oldunuz mu veya olmadan 40.haftaya geldiniz mi ben 38.haftadayım 2.bebeğe hamileyim ve çatı muayenesi olmak istemiyorum zaten ilki normal doğumdu
Asosyal Balbebek012 ilk doğumum normal ve çatı muayenesini önceden yapmayı uygun bulmadığı için doğum yapacağım gün yapmıştı doktorum Şimdi 2. Gebeliğim farklı bir doktora gidiyorum ve 33. Haftadayim doktorum 1 ay sonra gel çatı muayenesini yapacağız enfeksiyon vs herhangi bir sıkıntı olup olmadığını kontrol edeceğiz dedi.
yesim-1 Balbebek012 ilki normalse 2. Hamilelikte gerek duyulmuyor bende 2. Hamileliğimde sordum ne gerek bvar dedi dr
Balbebek012 hunilimom işte bu duruma düşmek de istemiyorum çatı muayenesi zaten doğumu tetikliyor ilk bebeğim de doktor muayene ettikten bir gün sonra doğurdum 38.haftamdayım 40 da vaktinde doğsun istiyorum. 🙏 peki size ne dedi muayene amacı ne ve neden gerekiyor zaten ilki normal doğum
hunilimom Balbebek012 2. De zaten doğum daha hızlı oluyor açılma var mı yok mu bakmak için ben ilkinde 39 da oldum 41 de doğurdum 2. De doktorum o hafta izine cikicakti ve nobetciydi pazartesi muayene etti açıklık yoktu cuma gittim sancım felan yoktu sadece baskı vardı çok aşağıya bı bakalım dedi 3 cm açıklık vardı suni istedim öğlen takıldı akşam doğurdum
Balbebek012 Asosyal ben yine aynı dpktora gidiyorum ve çatı yapacağını söyledi ben istemiyorum istiyorum ki bebiş vaktinde kendi gelsin çok şükür benim enfeksiyon sıkıntım da yok. Ama galibe ağrılardan dolayı sanki her an doğuracam durumu var ben de o yüzden doktor çatı muayenesi yapsın istemiyorum
Asosyal Balbebek012 bende hiç istemiyorum ilk doktorum da yapmadığı için aslında çok iyi olmuştu. Ama bu doktor yapmak istiyor mecburen yaptircam sanırım
Balbebek012 Asosyal o zman doktoru dinle canım ben kaça bildiğim kadar kaçmaya düşünüyorum inşallah doğru yapıyorumdır
ChemistrySK Balbebek012 çatı muayenesi zateb ilki normal ise yapmiyolar bende yapılmadi, ama nst sonrasi sanci xikinca o zaman aciklik için bakılıyor dogum başladı mi vs diye, normal doguran birine cati mauyenesi abes olur zaten
Balbebek012 ChemistrySK ben de öyle düşünüyorum ilki normaldi bu da normal olacak inşallah ve çati muayenesi olmak istemiypr6m hala çok utanıyprum doktorumdan nst sonrası sancı varsa muayene etmesi normal hani anlarım
Aynr1380 Balbebek012 nst de sancı veya kasılma çıktıysa açıklık varmı diye bakıyorlar . Çatın müsait mi diye erkenden bakmazlar. Benim 3. Hamileliğim nst de sancı çıktı biraz o yüzden bakmak istedi ben kabul etmedim doğumu tetikler diye 39. Haftama giriyorum 2 gün sonra gittiğimde artık baktırırım . Doğsun da istiyorum artık çünki 🤭