Ordulusehri Kızlar 31+3 gunluk hamıleyım bebek cok hareketsız sızde de oluyor mu böyle durumlar lütfen bıseyler soleyin...
Gulsummldr Ordulusehri bebeğinde bizim gbi uyuyup uyanma saatleri oluyor. Onları az cok takip etseniz. Günde on hareket normal demişti doktorum. Ama bi kaç gündür hiç bir hareket yoksa sizi en yakın kadın doğuma alalım😊 içini ferah tut. İyidir inşallah
Ali123 Ordulusehri normal korkmayın bende aynı sorunu yaşıyorum 35+4 2 koca bardak su içip göbeğinizi aşağıdan sarsıp bekleyin hareket olmuyorsa doktorunuzu mutlaka arayın nazlı bebek annelerinin çilesi 😁
Sevvo Ordulusehri benim ilk oglum aşırı hareketliydi ama ikinci oğlum çok durgundu çok korkuyudum bende ama çok şükür suan 7 aylik bi tosun var karsimdà 😊 korkmayin çok stres yapmayın onunda etkisi oluyormus
Yasemindemirtas Ordulusehri 33. Haftamdayım bi kere bebegim cok hareketli diyemedim hep korku. Hep bisey oldu düşüncesi. 1 gün ediyosa 10 gün etmiyo 😒😢
Ordulusehri Yanı bazen hareket edıyor günde 10 oluyor sanırım ılk bebeqım olduğu ıcın fazla mı evham yapıyorum ne
Yasemindemirtas Ordulusehri şükürler olsun bi problem yok suanlık. Doktor kan akıslarına falan baktı bi sıkıntı yok dedi. Ama günde 10 hareket duymam gerekliymis. Aksam yemeginden sonra yat say dedi 2 saatte 10 hareket etmesi lazım dedi. Cinsiyetimi kız Sizin ne ?
Figennn Ordulusehri Canim ben bir doktoru izlemistim, bebek basindan beri az hareket ediyorsa o oyle devam ediyomus. Bizde 27+1 olduk kizimla, bizim hareketlerimiz de az. Burda okuyorum masallah bebekleri kipir kipir, ama biz oyle degiliz.
Ordulusehri Figennn bnm kı de basından berı hareketsız ondan da olabılır şu gebelıgım hep korkuyla gectı saqlıklıca alalım kucagımıza ınsaallah 🤗
asminko345 Ordulusehri O haftalarda Benimde öyleydi canım doktor 3 kere oynuyorsa sorun yok demişti 3 kereden az oynuyorsa gel demişti 🙏 sağlıkla gelsinler
Mv00 Ordulusehri geçen Pazar ve Pazartesi aynı şeyi yaşadım çok endişelendim bende ama arkadaşların dediği gibi uyuyo günün artık çoğu saatinde korkmayın
Mv00 Ordulusehri bol bol Uzan’ın dinlenin yani bikaç defada olsa hareketini hissedersiniz eğer o da olmuyosa mutlaka doktora gidin tabi
asminko345 Ordulusehri Korkma yani hayatım pozitif ol hemen kötü şeyler düşünme güzel bi yemek ye yemekten 10 dakika sonra güzel bi çikolata ye uzan öyle ama oynasın diye düşünme kafanı başka yere ver bak bakalım nasıl oynuyor 🙏💋