Kpln61 Kızlar afedersiniz büyük abdestimi yaparken biraz zorlandım köye gitmiştik orda alaturka wc var 26 haftalık gebeyim wc gittim ilk bir şey yoktu büyük abdestimi yapınca biraz zorlandım kabız olmuş gibi ilk peçeteye sildim Bir şey yok sonra tekrar sildim baktım peçete pembesi kan var çok korktum vajinan kanama mı diye daha sonra 3-4 defa wc gittim herhangi bir kanama yok ağrım falan da yok bebek hareketleri gayet iyi makat kanaması diye düşünüyorum zorlayınca yarına doktor randevusu aldım hemen inş bebekle ilgili bir şey değildir 🥹
poyrazin_annesi28 Kpln61 Afedersin ama makat zorlandığı için kanama olmuş olabilir aklıma ilk bu geldi. Bebekle alakalı değildir bence
Buhara Kpln61 hamilelikte kabızlık oluyor diyorlar ama ben sadece demir hapı kullanırken bu sorunu yaşadım bırakınca hemen düzeldim onu da sorabilirsiniz kullanıyorsanız demir ilacını. Ben hastanede yatıyordum bi kaç hap değişti hep aynı şey oldu doktorunla pekmez limon karışımında karar kıldık
Kpln61 poyrazin_annesi28 bende öyle düşünüyorum bebekle ilgili olsa kanama devam ederdi diye düşünüyorum
Smedine01 Kendini cok fazla zorlama hemoroid olursun sonra sana sıkıntı olur , o esnada ikindigin icin makatin kuruluk yaptiginda kenarlari catlamistir bu gibi durumlarda bebek yagi sur cevresine ve oyle buyuk abdestini yapmaya calis istersen