Yagmur-194 Kızlar merhaba nisan ayında 7+3’de bebeğimin kalbi durdu ve düşük yaptırıldı. Ve 3 gün önce test yaptım hamile olduğumu öğrendim. Son adet tarihime göre 4+3 günlük. Betam 888.90 çıktı. Normal mi. Bir önceki hamileliğimde 1000.0’dı. Bana bi yardımcı olsanız sayfayı talan ettim resmen
anneoluyoruuumm16 Yagmur-194 normal canım. Sen son adet tarihini hesapliyorsun ama bebek ne zaman dollendi ultrasonda belli olur anca. Mesela benimde sata göre 22 haftalık ama geç döllenme 21 haftalık gidiyoruz 🥰
koalamom_ Yagmur-194 her gebelik birbirinden farklıdır beta değeriniz 2 günde bir düzenli olarak artıyorsa sıkıntı yoktur inşallah sağlıkla gelsin bebişler
Yagmur-194 anneoluyoruuumm16 cuma günü randevum var erken mi davranıyorum acaba. Keseyi ya da bebeği görebilir miyim ki. Diğer hamileliğimde görmüştüm 1’er hafta arayla
anneoluyoruuumm16 Yagmur-194 cumaya kadar görürsün yani zaten beta 3binde falan görünüyor karından. Şuan 800 cumaya kadar 3 bini çoktan geçer canım
Yagmur-194 Pamuk bir önceki cevabınızı yanlış okumuşum özür dilerim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
koalamom_ Yagmur-194 görme ihtimaliniz yüksek beta değeriniz yükselmiş olur keseyi kesin görürsünüz inşallah bebişinzii de görürsünüz
e_blue_sky_a Yagmur-194 normal. Önemli olan araya iki gün koy iki gün test yapma. Sonra yap. Doktora göster. Ya keseyi görür ya da şu gün gel der doktor. Hayırlısı olsun bu bebeğe kavuş umarım
Blackkcat Yagmur-194 normal canım,öncelikle hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallh,benimde 3binledeydi galiba ama bu herkes de değişebilir oranlara takılma,benimde bebeğimin kalbi durmuştu sonrasında sağlıklı bi hamilelik yaşadım Allah tekrar yaşatmasın
D-ince Arkadaşlar bisey sorucam arkadaşım adına arkadaşım perşembe günü test yaptı çift çizgi çıktı ayni gün kan verdi betasi 765 çıktı bugün tekrar kan verdi 778 çıktı sizce neden böyle