Liv3652 Zelihaa23 ilk gebeliğimde 20 lerde hissetmiştim ikinci gebeliğimde 14.haftadan beri hissediyorum tabi böyle 7/24 değil dalgalanma kiprasma su yüzüyor gibi 😅
Fatos43 Zelihaa23 ben bi yerde okudum ya da YouTubedan izlemiştim tam hatırlamıyorum 12 ile 16 arasında seğirme şeklinde hareketlerini hissedebiliyormuşuz🥺😍
motherlove Zelihaa23 Bende ilkinde çok geç hissettim bunda 12 +3 hafta hissediyorum doktora dedim hissediyorum çok küçük hissetmezsin daha dedi ama hissediyorum zaten ultrasonda gördüm içerde dans ediyordu çok hareketliydi tekme atıyordu 🤷🏼♀️😂
Sdfkara benimde 2. gebeligim 14 hafta olmak üzereyim bu gün net olarak bende kıpırtı hissettim dedim bagirsak mi ama farkliydi
Sdfkara benimde 2. gebeligim 14 hafta olmak üzereyim bu gün net olarak bende kıpırtı hissettim dedim bagirsak mi ama farkliydi
Zelihaa23 Sdfkara bende oyle hissettim ama yok yani hele az evvel ki kipirti tamam dedim :) bende 4 gun sonra 14 haftalik olacagim
ilgihazaal Zelihaa23 ben 12. Haftada bir gıdıklanma hissetmiştim doktor mümkün değil dedi 😅 18. Haftada hissettim gerçekten
Kbr_sn Zelihaa23 hissedilebilir bnde hissediyorum ara ara ikinci gebelik olduğu için nasıl olduğunu biliyorum