Kızlar merhaba size sormak istediğim bir şey var. Yaklaşık üç hafta önce test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Test yaptıktan bir hafta sonra doktora gidecektim fakat kahverengi kanamaya benzer az bir akıntım olduğu için korkup doktora gittim pazar günü olduğu için nöbetçi doktor vardı ve şansa kadın doğum doktoruydu. Doktor kesenin göründüğünü fakat çok küçük ve erken olduğu için bebeğin şu an görünmediğini ve bunun normal olduğunu söyledi. Bir sonraki gün kendim gitmek istediğim Ablamların gittiği kadın doğumcıya randevu alıp gittim. Kendisi ultrasonla baktında kesenin etrafında ve içinde herhangi bir kanama gözükmediğini kesenin göründüğünü fakat bebeğin çok küçük olduğu için görünmediğini söyledi bir hafta sonra bebeği görmek için gelmem gerektiğini söyledi. Doktordan çıktıktan üç gün sonra regl kanamasına benzer şekilde bir kanamam oldu sadece iki 3 saat sürdü. günlük ped kullanıyorum ve günlük pette kırmızı renkte kanamam vardı. Doktorumu hemen aradığımda karnımda ve kasıklarımda ağrı olup olmadığını sordu hiçbir ağrım yoktu. Eğer ağrın yoksa problem yok yarın gel bakalım dedi. Bir gün sonra hemen doktora kontrole gittim. Alttan muayene etti tekrardan kesenin etrafında veya içerde herhangi bir kanama olmadığını söyledi kesenin yerinde durduğunu ikinci kesemin oluştuğunu söyledi. Bebek çok küçük olduğu için görünmediğini bunun normal olduğunu bir hafta sonra tekrardan bebeği görmek için gelmem gerektiğini söyledi. Doktordan çıktıktan bu sürece kadar aralıklı mide bulantılarım göğüslerimde büyüme kokuya karşı aşırı hassasiyetim var devam ediyor. Fakat rüyamda doktora kontrole gittiğimi ve kontrolde bebeği göremediğini boş gebelik olduğunu söylediğini gördüm. Salı günü tekrardan kontrole gideceğim. İnşallah bebeğim vardır ve görünür. Başından böyle bir şey geçen oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ve eklemek istiyorum şu an 6 + 4