Busece06 Kızlar bi nedeni var mı ya çok görüyorum hastane listesinde herkes koyuyo nedenki koymak mı lazımm
Habibe_ Busece06 bende temmuz 27 de doğum yapmıştım geçen sene ,annemler ayağın sıcak olsun sürekli sancına iyi gelir diyordu ama giyinemiyordum orası ayrı 🥴🥴
Novamomy Busece06 doğumdan sonra kan kaybı olduğu için üşüyebilirsiniz ne olur ne olmaz diye bir tane de olsa koymanızda fayda var zaten yer kaplamıyor
Alposannesi14_ Busece06 ayaklarını üşütürsün gaz yapar sıkıntı yaşarsın çorapsız pek durma canım i, bende 14 haziranda doğum yaptım ayağımda çorap sırtımda hep ince de olsa Bi hırka vardı lohusalık da özellikle ilk 2 hafta kadar dikkat et kendine, bebeğine de gaz olmasın
anneoluyoruuumm16 Busece06 doğumda illaki kan kaybı oluyor ani üşüme olabilir çorap koyulmasinda fayda var bence
pinkpanter72 Busece06 valla bende doğum yaptığımda üşüyordum sıcak havada çorap giyerdim hem bende hem de çocukta gaz olmasın diye ameliyatlıydım zaten sıcak tutmak her zmaan iyidir
Mothertea Busece06 doğum yaptım odaya getirdiler öyle bir titredim ki çorap koymustum annem giydirdi kendime geldim tavsiyedir yaz kış koyun
BBBA Kendin için sonuçta lohusasın sıcak olman gerek. Bebek içinde ilk ayaklar üşür ve topuk kanı almak için ayakların sıcak olması gerekiyor kan akışı çoğalması için
CemrePektas Busece06 sezaryen olup ameliyathaneden çıktın mı zangır zangır titriyon çünkü 😂 hele ilk yürümeye kaldırdıklarında felan🥴 bir de ayağı üşütme dikkat et felan diyorlar ya ondan. 37deyim ben de bugun hazırladım çantamı, 1 de çorap attm yani 😂
-merve13 Doğumdan sonra bi üşüme geliyo oda sıcaktı ama kan kaybı birde o doğum yorgunluğu sanırım sonrasında vücut kendini bırakıyo titreme üşüme gelmişti
Agg0207 Busece06 doğumdan sonra bı saat kendime gelemedim usumekten ameliyathane biz gibi canım ve çıplaksn odaya gelince vücut isini toplaman çok zor oluyor koy mutlaka
Kalbiimde2can Busece06 Ben 01.07 oglumu (normal) dogurmustum hava cok sicakti ama ben dogumdan sonra okadar üsüdüm ki corap falan koymamistim zaten sicak diye ama o kadar pisman oldum ki bu sefer bi tane corap koydum cantama bide ince bi yelek ne olur ne olmaz bulunsun diye
MervEfehan Busece06 normal doğum yapmıştım çıktığım da resmen sıtma tuttu titriyordum. nolur nolmaz bı tanecik koyun 😊
Tubacaa Busece06 ben çok sıcaklarda doğum yapmıştım ama hastanenin kliması baya soğutuyordu odayı üşünebilir yanınızda olsa ne olacak ki ya kullanırsınız ya kullanmazsınız
Deletedmom0071 Busece06 doğumdan sonra anne çok üşüyor canım ama ben şubatta doğum yaptım yazın nasıl olur bilmiyorum 🤷🏻♀️
ipekcim Busece06 2020 Temmuzda doğum yaptım bende sizin gibi bu sıcakta ne çorabı demiştim. Sadece bir çift koymuştum sırf annem koy koy dediği için. Doğumdan sonra çorap giyip yatak çarşafını ayaklarıma sarmıştım. 😀😀 siz iki çift koyun :))