Hatice_59 Merhabalar ben 3. Kez anne olacağım inşallah sizce 3. Normal doğum kolay olur mu tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum
Birrannee Hatice_59 3.bilmemde bende ikinci kez anne olcam ikinci doğum nasıl oluyo ilkine göre farklılık varmı kolay mı zor mu tecrübelerini alabilirim 😅☺️
Kanalize Hatice_59 ebe arkadaşım 3. Normal doğumun çok hızlı ilerlediğini çokta kolay olduğunu söylüyor fırt diye çıkıyormuş kendi tabiriyle
Hatice_59 Birrannee vallahi açıkçası ben ilkinde çektiğim sancıyı ikincide çekmedim çok şükür ilk kızıma oranla ikinci doğumum oldukça kolaydı çok şükür şimdi bende 3.yü merak ediıyorum 😂
Gunes17 Birrannee ikinci dogumumu 18 gün önce yaptım tek diceğim iki ikinmayla kesi ve dikiş olmadan doğum yaptım o derece kolay yani ilkinde bebeği çıkarırdım ama gücüm yetmedi anca kafası çıktı ikinci de komple çıkardım
Birrannee Hatice_59 Benim ilk doğumum suni sancıyla oldu ve uzun sürdü aynı zamanda keside vardı sancılar beni biraz zorladı inşallah bu sefer kendi sancılarım gelirde öyle yaparım doğumumu 😊 ilkine göre daha hızlı olcakmış gibi bi his var içimde inşallah öyle olur ✅
Birrannee Gunes17 Ay çok iyi ya rabbim bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
ipekss Birrannee var tabiki. Kendi sancım adet sancısı gibi, arada kesiliyor. Ama suni sürekli bitmeyen daha acılı bir sancı. Ama son raddede ikisi de ayni
Pamukprensesimm Kanalize 3. Doğumum olucak benimde 39+2 Suan böyle kolay olursa muhakkak yazarım 😃 benimde ilki suni ile ikinci kendi sancimdi