Birminikannesi1 Kızlar cinsiyet tam olarak ne zaman öğreniliyor ben devlet takipliyim şuan 13+4 12 haftalıkken doktora sordum 16 haftada yada 20 haftada dedi o kadar geç mi ogreniliyor ilk gebeliğim
Bircan67 Birminikannesi1 bende devlet takipliyim 12. Haftada sordum belli ama birazdaha zaman geçsin öyle söyliyeyim yanılma payı olabiliyor hayal kırıklığı yaşamayalım dedi 18 haftalık olduk bidaha da gitmedim randevu ya bakalm yarın gidicem inşallah belli olur
Yenianne222 Birminikannesi1 geç öğrenmek daha sağlıklı aslında biliyorum heyecanlı oluyor insan öğrenmek istiyor ama yanıltıcı olunca alıştığın cinsiyet değişiyor filan öyle de olmuyor bana 13e girerken söyledi 17de değişti hareketleri de ortalama 17. Haftalarda hissediyorsun hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim :)
1prensesannesi_ Birminikannesi1 bende devlet takipliyim 16 da cinsiyetini öğrendim 23. Haftamda tekmelerini hissettim ilk gebeliğim benim de☺️
Bircan67 fztanne_ bende 15 haftalıkken degisik biseyler hissettim de bebek miydi tam bilemiyorum kalp atısı gibı pıt pıt bişey oldu
Sareee39 Birminikannesi1 canım ben özel talipliyim bana 12. Haftada kız dendi ve biz detaylıya kadar 21 e kadar hep kız biliyorduk ayrıca doktorum da %100 kız demişti ve detaylıda erkek olduğunu öğrendik yani ne kadar erken söylenirse genelde yanılma payı oluyor en garantisi detaylı ultrasonu bekle ona göre alışveriş yap derim ben baya kıyafet almıştım hediye de gelmişti pembe ve hepsi elimde patladı