annesininkelegi Merhabaa annelerr🌸🌸 doktorum bebekler genelde aynı haftada doğar dedi. Şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum. Sizlerin nasıl oldu bebekleriniz yakın haftalarda mı dogdu??
3Tospikannesi annesininkelegi evet kızım 36 haftalık doğdu oğlum da öyle oldu ve kiloları da aynı 2500 😁 şuan 3.çocuğum olacak nasipse doktor buda öyle olacak demişti 12 den sonra 35+0 oluyoruz 🥰
hunilimom annesininkelegi büyük 41+1 de doğdu küçük 39+6 da yani onu da bekleseydik belki oda ablası gibi 40-41 i görürdük ben suni istedim öyle doğum yaptım
yesim_Gnr annesininkelegi hepsi farklı benim ilki 39+3 ikincisi 40+4 şimdi üçüncüyü bekliyoruz oda 39+6 oldu bekliyoruz canım
annesininkelegi 3Tospikannesi bende kendimi hazırlayayım ozaman 37 de gelmişti benim ilk bebeğimde 🙈💕💕
3Tospikannesi annesininkelegi evet hazırlıklı olmakta fayda var ben 28.haftada hazırlığımı yapmıştım 31.haftada kasılmalarım vardı doktor bu daha erken gelecek sanki dedi 34.haftada yani çarşamba günü doğum sancım çıktı nstde ciğer geliştirici iğne vuruldum bekliyoruz 😁 sağlıkla gelsinler inşallah ❤
Selcan21 annesininkelegi Sanırım bende bir sorun var 😅 İlk doğumum erken risk vardı ona rağmen 35+5 gün doğdu şimdi ikinciyi bekliyorum 36+2 gün olduk gelen giden yok 😅
annesininkelegi Selcan21 cinsiyetler aynı mı ilkinde kaçıncı haftadan beri erken doğum riskiniz vardı
Mustafayigitvebeytugannesi annesininkelegi ilk oğlum 43 haftada suni sancı ile 4 kilo normal doğum oldu. İkinci oğlum 39+4 de suni sancı ile 3500 kilo normal doğum doğdu. Üçüncü oğlum kendi sancim ile erken doğum riskim vardı 27. Haftadan itibaren doğum olmasın diye durdurdular ama 35. Haftada 3 kilo doğdu normal doğum..
annesininkelegi Mustafayigitvebeytugannesi oyy maşallah aceleci 3. Bebiş😍 kilosu cok güzel olmuş o haftaya göre 🧿
annesininkelegi 3Tospikannesi aminn hepimizin insalalh😍 çok bekletmezlerse bizler içinde iyi oluyor tabi 34 ten sonrası ağırlaşıyor insan
Mustafayigitvebeytugannesi annesininkelegi evet aslında ultrason da 2700 du doktor kuveze girer flan dedi ama bir doğdu 3 kilo şaşırdım 2700 olması gerek bir daha bakın diyorum 😅 kuveze de girmedi Şükür hemen yanımda odaya çıkardılar 🌺🥰
Selcan21 annesininkelegi aynı ikiside erkek 30 haftalıkken başladı 35 kadar ilaçlarla durduk sonra bırakınca 5 gün içerisinde geldi
annesininkelegi 3Tospikannesi merhabalar sizde bir gelişme var mı merak ettim 36 da oldunuz mu🙈 bende 37+1 de beklemedeyim de bugün sarı ama kıvamı nişan benzeri birsey geldi. Paniklemedim desem yalan olur