Geçen seneki iki düşüüm oldu ve geçen ay korumayı bıraktım ne zaman gebelik olur
1 buçuk sendir korundum ve bıraktım ne zmn gebelik olur
Seval0Seval bunu biz bilemeyiz yumurtalama gününüzü takip etmeniz lazım, ben ilk korunmasız ilişkimde hamile kaldım 🙏🏽
Seval0Seval bende 1,5 sene yapmadım ama korunmak için vücuduma kimyasal hiç bir şey sokmak istemedim yani ilaçlarla korunmadım.Düşündüğümüzde 2 . Denemede oldu çok şükür ama bu kişiye göre değişir..
Seval0Seval Allah bilir biz basıl bilelim belki 1. Ay belki 1. Sene ne zaman nasipse
Canım bunu hiç kimse bilemez 1 ay sonra olur 1 sene sonra olur 10 sene sonra olur sonuçta nasip kısmet eğer sizde veya eşinizde bir sorun yoksa muhtemelen 1 yıl içinde olur 🙏😇
Seval0Seval ben bebek olmuyor diye çok üzülmüştüm birgün bebek fikrini aklımdan çıkardım pes ettim çünkü hayatımı etkilemeye başlamıştı daha sonra bir baktm hamile kaldım çok düşünmemek lazım ben kafaya birde aşırı takmıştım
Seval0Seval ben 2 sene korundum bıraktım 6. Ayda hamile kaldım ve o ay aklımdan bebeği tamamen çıkartmıştim başka şeyle doluydu kafam bı baktım adetim geçmiş öyle öğrendim bunu bilemeyiz her kadının yumurtalama dönemi farklı oluyor
Seval0Seval ben yaklaşık iki ay ilaçla korunuyordum. İlaç da bende çok yan etki yapıyordu bende bıraktım . Geri çekinme yöntemi ile korunmaya başladık . Ondan sonra çocuk istediğimizi karar verdigimizde korunmadik çok şükür tuttu . Korunma yöntemi de önem taşıyor olabilir
Seval0Seval Bu insana göre değişiyor bence hatta aynı insanda bile değişiyor. İlk oğlumda 2.5 sene korundum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım doğduktan sonra 5 yıl korundum 2.yi düşündüğümüz zaman bıraktığımda 3-4 ay sürdü 🤷♀️ hemende olabilir biraz zaman sonrada olabilir, ama kafanın rahat olması önemli onu biliyorum ☺️
Tugbazdmr anladım cnm tellerler
EbrKzlky rabbim herkese nasip etsin
Seval0Seval Allah gönlüne göre versin canım ❤️
Seval0Seval benim hemen oldu canım, kısmet, laboquik ovulasyon testi ile hemen hamile kaldım
Tugbazdmr amin cnm çok teşekkür ederim
serensuat adet düzensizliğim oluyor bende denedim olmadı
Seval0Seval biz 7sene korunduk esimle cocuk dusunmuyoduk. Sonra biraktik ve 2ayda cocugumz oldu. Ama bu kisiden kisiye degisir acele etmemek hayatin akışına bırakmak cok önemli.
Ess91 haklısınız 🙏
Seval0Seval Allah ne zama nasip ederse
Seval0Seval bizde 4 ay olacak bu ay korunmayı bırakalı daha olmadı hayırlısı rabnim istegen herkese nasip etsin inşallah🤲🤲
Meli-sa amin