Izmirr359418 Merhaba anneler ben 15 haftalık hamileyim cinsiyetimiz erkek dün kontrolde doktorum böbreklerin de büyüme var ama erkek çocuklarında görülüyor genel de kızlara göre daha erken idrar yapmaya başladıkları için dedi başına gelen var mı acaba
Cansel-2609 Izmirr359418 evet bende 17.haftamda kontrole gittiğimde böbrekler de az bir şey büyüme olduğunu söylenildi ama genelde erkek bebeklerde oluyormuş. 2 hafta sonra detaylı ultrasonumuz var orda daha net söylenir her şey denildi 🤲🏻🤲🏻
bdenerigokce Izmirr359418 banada aynı şekilde dedi 20. Haftamda, 23 de gittik normal dedi 5 dk baktı bakmadı🤷♀️ para için gibi geldi bana ama oluyor demek ki
Minis122 Izmirr359418 benim oglumda var canm dogum yaptim 13 gunluk. Takipteyiz suan icin eger devam ederse buyume üroloji doktoruna girunecegiz
Izmirr359418 Cansel-2609 evet banada erkek bebeklerde görülüyor genelde sorun yapılacak bişey değil dedi Rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah 🙏
bdenerigokce Izmirr359418 inşallah canım korkma, büyükse bile tedavisi var demişti bana doktorum, inşallah düzelmiştir 🤲
Izmirr359418 Minis122 doğumdan sonra da müdahale edilebiliyor sanırım Rabbim acil şifalar versin inşallah 🙏