zhala_huseynova97 Merhaba arkadaşlar.Benim bettam çok düzensiz gidiyor.bunun için bir kaç Tartışma başlatdım zaten.Birde sorum şu ki ben şuan 4+6 hamileyim.aama hiç belirti yok kusma,baş döngüsü,ağrı,bir kokuya hassasiyyet hiç bir şey ama hiç bir şey normalmı?
Tgcmrt48 zhala_huseynova97 çok normal olmayada bilir oğlum da hiç bir belirti ağrı sızı olmadan geçirdim şimdi 37 haftalığım 3 ay çok kötüydüm şimdi tekrar başladı bulantılar
Sevidmn zhala_huseynova97 benimde hic yoktu hatta adetim cok geciktigi icin test yapmistim ilerleyen donemde sadece bas agrim oldu illaki belirti olacak diye bir durum yok canim
Bernnnaaaa zhala_huseynova97 herkes de olacak diye birley yokki böyle 9 ay da sürebilir tada her an başlayabilir tamamen bünye meselesi bem doğuma kusarak girdim 9 ay kustum arkadaşım da hiçbir sey olmadı öyle de devam etti
Aysee1123 zhala_huseynova97 7-8 gibi başlar daha çok. Az veya çok belirti olmasıda kişiye göre değişir. Ben hafif atlatmıştım rahat geçti
Masal-10 zhala_huseynova97 Benim ne midem bulandı ne kustum sadece göğüs hassasiyetm çok oldu dokunamıyordum üstüne yatamıyordum bide progrstan kullanırken başım dönüyordu o kadar :)
gakkoyengee Canım inan olmasın daha iyi 28. Haftadayım hala kötüyüm işten izin almak zorunda kaldım bende senin gibiydim tedirgin oluyordum ama inan hiç güzel bir şey değil tek duam kimse bulantısız kusmasız çok güzel hamilelik geçirsin betan kaçtı kaç oldu doktor ne diyor
Alyel zhala_huseynova97 arkadaşım bu belirtiler için hem erken hemde bu belirtileri göstermeye bilirsin. Sabret çok küçük daha kalp atışı için bile 7-8haftayi buluyor hareketler icinde13_ 14 sanırım ozaman minik minik hissettim ilk gebelikte değil geç hissettim bence
Mrvcakatt zhala_huseynova97 13+3 üm bir iki kasık agrisi disinda belirti yok. Acaba başkası mı hamile diyorum kendi kendime. Seni korkutmak istemem ama bazisi 8.haftada kusma vs yasayabiliyormus
Alyel zhala_huseynova97 bak benim bulantılarım 8_9dan sonra başladı ve 4 ay sürdü ve sabah bulantisiydi zordu yani baş dönmesi olmadi
Buseerdem1 zhala_huseynova97 bende 3.ayin sonuna kadar hiç bisey yok desem yeriydi sadece goguslerde hassasiyet o da 8-10. Haftalarda falan başladı normal yani