1prensesannesi_ Kızlar şuan hamileyim ama bebeğimi doğurduktan sonra kilo vericem ve startlife diye bı çay var hiç kullanmanız oldu mu veya nasıl kullanıldığını biliyor musunuz bebeğimi emzirirken icebilirim miyim peki ☺️
Irem97- 1prensesannesi_ böyle çaylar sağlıklı değil lütfen dikkat edin en başta böbreklere diğer organlara zarar verir
bebitomom 1prensesannesi_ ablam kullandı berbat bir çay ishal dışında hiç bir işe yaramıyor sadece ishal yaptı ablamı asla zayıflatmadı çevremde kullanan kimse memnun değil boşa paranı verme hata ablam korse taytını da aldı oda berbat bişey
Hdemir1618 1prensesannesi_ bu çaylar işe yaramaktan çok zarar bırakınca tekrar alıyorsunuz kiloyu sağlıklı beslenince kilo veriliyor denemeyin bence
poyrazin_annesi28 1prensesannesi_ Yemenize icmenize dikkat edip bol su icerseniz kilolarınız gider. bu tür çayları sağlıklı bulmuyorum verdiginiz kiloyu da geri alırsınız
1prensesannesi_ bebitomom ya tüh nasıl vericem peki bu kiloları baya kilo aldım en iyisi diyetisyene gitmek ☺️
Xxx0101 1prensesannesi_ canım YouTube üzerinden chloe ting yaz 2 haftalık programı var ücretsiz izle evde yap onun kadar etkili kilo verdiren bir program görmedim videolar 10-15dklık
bebitomom 1prensesannesi_ en sağlıklı ve en etkili aralıklı oruç bence onu araştır ver yap bol su içtiğin için emzirirken de seni etkilemez sütün de artar akşamları da yarım saat 1 saat yürüyüş doğumdan öncesinden bile daha zayıf olursun ben doğumdan sonra böyle yapmayı düşünüyorum
Sehriakif 1prensesannesi_ ben kullandım 35 günde 6 kilo verdim ama aşırı tuvalete çıkarıyo ama yediklerine de dikkat etmek lazım ben bırakınca yemeden geri kalmadım o yüzden geri almaya başladım