Lala1902 Merbaha hanımlar. Bu gün 21+0 haftalığız, sabah uyandığımda bacaklarım şişti ve az az uyuşuyor. Bu zamana kadar böyle bişey olmamışdı, fazla su tüketmiyorum lakin karpuz çok yiyorum. Böyle bişey yaşayan varmı? Bebek için tehlikeli bişey ola bilimirmi?
bdenerigokce Lala1902 su içmelisin, suyu karpuzla gideremezsin ki tamam %95 i su ama yinede meyve yani su gibi değil 🤷♀️
Dyakut Aynı haftadayız sayılır benimde ayaklarım sisiyor maalesef bol su içmeniz gerekir ve yürüyüş yapabilirsiniz
Mzzz 27-28 gibi başlamıştı doktorum idrar testi istemişti bazen protein kaçağa olabiliyormuş negatif çıkınca hamilelikten dedi bol su iç devamlı ayakta kalma devamlı oturma dedi yani her şeyi ölçülü yap tuzu azalt karpuz şekerini yükseltir canım sen normal suda iç bide sıcak havalarda etkiliyor 🙏
Lala1902 Mzzz teşekkür ederim, karpuz konudunda haklisin, heç öyle düşünmemişdim. aslinda 22 haftayı bekleyip detaylı ustrasona gidecektim ama doktorla yarın konuşurum, bakalım ne diyicek🥺ilk bebeğim bişey olduğunda çox etkiliyor