Kediperisi Hanımlar bize bu beşikten hediye gelecek, ama belli bir aya kadar kullanılıyor malum. Hangi tarz beşik alayım ekstra. Anne yanı park yatak mı, normal ahşap büyük beşiklerden mi, montessori yataklardan mı bilemedim sizin tavsiyeniz nedir?
nefessmommm Kediperisi Elele madre anne yanı park beşik aldım henüz kullanmadım ama çevremde ki herkes onu kullanıyor ve çok memnunlardı 5 yaşa kadar rahat kullanım oluyormuş
anneoluyoruuumm16 Kediperisi ay çok rahatsız bunlar. Bebek büyuyunce çöküyor içine. Birde sürekli gıcırtı yapıyor. Zaten istesende uzun kullanamazsin ses çıkardığı için canım. Anne yani park yatak tercih edebilirsin. Ben park beşik aldım gayet güzel
Pnr_KMRC1 Kediperisi tavsiye üzerine elele madre aldım yenidoğan itibaren senelerce kullanan arkadaşlarım var aldım kurdum gayet iyi görünüyor şiddetle tavsiye ederim hediye alıcak kişi yakınınızdır bunun yerine madre almasını söyleyin bence🫶🌸
momness nefessmommm Soyleyecegim şeyi siz yazmışsınız ben de aynı beşiği aldım elele Madre Beşik henüz kargoda bana ulaşmadı ama bir çok kişinin tercih ettiği için aldım pişman olacağımı düşünmüyorum merakla bekliyorum
Kediperisi Pnr_KMRC1 Aslında hediye dediğim yengem doğum yaptı 4 ay önce o verecek bebeğine küçük geldiği için yani alma durumu yok o yüzden tercih yapamıyorum😂
Pnr_KMRC1 Kediperisi anladım cnm bir süre bununla idare edip bence kesinlikle elele madre almasın 5 yaşına kadar rahat kullanılır zaten bu hediye gelen en fazla 6 ay kullanılır gibi geliyor bana küçük çünkü🫶🌸
Kediperisi Pnr_KMRC1 Evet bana da öyle geldi zate yengemin oğlu da 4 aylık yaşına göre kilolu olduğundan artık kullanamıyormuş kenara kaldırmışlar. Yakın zamanda elele madre siparişi vereceğim, teşekkür ederim♥️