ArsaminAnnesi Doktordan geldim simdi kilosu 1890 gr cok az ya 33 haftalik icin o kadar iyi beslendim ki bu 1 ay nasil sadce 400 gram apmis 5 haftada aklim almadi bide bebeğim dogum pozisyonu almis ve boynunda kordon dolanmi bi kere duzelir mi bu yada riski var mi
269522 ArsaminAnnesi kordon dolanmış şekilde doğanlar var canım onu düşünüp stres yapma kendine bebişin de çok tombik olması doğumu zorlaştırır Sağlığı yerinde olsun doğduktan sonra aldırırsın kiloyu merak etme şimdi biraz daha alsın istiyosan muz kefir badem ceviz kaşar peynir aldırıyormuş kilo tatlı şeyler de aldırır bir de nesquik aldırıyor kilo bebeğe diye okumuştum burda :)
Aslhna ArsaminAnnesi kan akışına baktılar plasentadan onlar ne durumda acaba birde çok yoruluyor musunuz yemek yedikten sonra solunuza uzanın o şekil daha iyi besleniyor diyorlar stresde çok etkiliyor bence kendinizi stres etmeyin şuan
Burakipek ArsaminAnnesi ben oğlumda ole dıkkat ettım kı anlatamam üç kılo bıle dogmadı hersey yedım muz cevız badem çok dıkkatlıydım bünye meselesı sımdı 32haftalıgım ne varsa onu yoyırum açıkcası doğum kılosu elınızde degıl kafanıza takmayın saglıkla dogsunda
ArsaminAnnesi 269522 bunlarin hepsini bir aydir cok yiyordum her gun hemde ama hic kilo aldirmamis doktor eczanede sarilan bir süt yazdi o benege kilo aldryormus
ArsaminAnnesi Aslhna kan akisna bakildi mi bilmiyorum ama evet yoruluyorum bu aralar misafirlerim var
ArsaminAnnesi Burakipek gercekten mutfagimin masrafi iki katina cikmis bebegim iyi kilo alsin diye her seyi bol bol aliyorum ama faydasız kilo almadgni gordum daha ugrasmam bu kadar
Aslhna ArsaminAnnesi birde olan bize oluyor inanın kiloyu sen alıyorsun sonra vermesi de çok zor oluyor
Burakipek ArsaminAnnesi tabı sağlıklı beslen ama ekstra bısey yapma İnan nasıl doğacaksa doguyur kendımden bılıyorum kız kardesımle kırklarımız karıştı o ole yemezdı ne bulursa masallah oglu boğum bogumdu 😍benımkı cılız 😂
Pelinocal90 ArsaminAnnesi daha çok hafta var büyüyecek insallah ben 1.500 doğdum 1.600 kuvezden çıktım şimdi 80 kıloyum doğan büyüyor hic kotu düşünmeyin 🥰🥰🥰🥰🥰