Ecemgurkan Merhaba hanimlar dün kan testi yaptirdim sonuc pozitif cikti sayisi 500-10000 ve 4-5 hafta arasi yaziyo ama doktorum 1 aydan az oldugu icin ultrosonda gozukmeZ dedi tam olarak kac haftalik olmus oluyo acaba bilginiz varmi
Krasivyy Ecemgurkan canım son adet tarihini hatırlıyosan onunla hesapla 8 hafta gibi de en geç bebeğin kendisi kalp atışı falan herşeyi görünmüş oluyor
Fbasturk Kişilere göre farklılık olabilir, ama kendimde söyle olmuştu. Adetimin geçtikten 4 gün sonra pazartesi kanda beta hcg 150 civarı çıktı, doktoru aradım 2 günde 2 ye katlanması gerekir dedi, çarşamba tekrar test istedi, çarşamba beta hcg 360 civarıydı, sonra dokror beta değeri 2 günde bir 2 katına çıkar dedi, keseyi görmek için 1500 civarı olmalı demişti ve carsamba 360 yi 2 günde bir 2 ye katlayarak pazartesi gel keseye bakalım demişti. Umarım bilgiler yararlı olur :) Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Aminnn
Milly93 Cnm sonuca yanlış bakmış olabilirmisin yeni bir gebelik için değer çooook çoook yüksek anca dördüz beşiz flnsa o değer olabilir
Milly93 Değer bide öyle 500-10000 arası vs yazmaz net değer ne ise olu yazar 135 gibi ne bileyim 500se 500 yazar
Ecemgurkan Kan testinde Sonuc bolumunde 24.05 yaziyo ve doktor bana pozitif hamilesin dedi ayrica ben adetim gecmeden ögrendim hamile oldugumu 😊