Aissenurr Ayima giricem . 4.aya kadar hic beslenemiyordum sürekli midem bulanıyor kusuyordum su bile icemiyordum.4. Aydan sonra bana bir seyler oldu, inanilmaz bir sekilde iştahım açıldı hayret ediyorum o günlerin geçtiğine. O 2 aylik süreçte 8 kilo almısım ,sizce çok mu ? Ve İnanılmaz bir şekilde karpuz tüketiyorum mideme iyi geliyor . Ferah ferah çok hoşuma gidiyor. Gece wc ye her kalktığımda da bir kaç dilim yemeden yatmıyorum. Genel olarak meyve de yiyorum ama karpuzu bi farklı yiyorum . Normalde sekerim yok. Şeker yüklemesini de haftaya yaptiricam. Fazla tüketimin bebeğe bir zararı olur mu?
17102017 Aissenurr meyve tuketmek iyi ama porsiyonu asmadigi surece canm bnm. Havalar cok sicak , Karpuz iyi geliyo ama herseyin fazlasindan kacinmak gerekmks
Pamuk Aissenurr Karpuz yenebilir ama gebelik şekeri için ilk yasakladıkları karpuz.Bence çok tüketmeyin.
bdenerigokce Aissenurr 2 ayda çok gibi geldi ve diyetisyenimin verdiği karpuz ölçüsü 330 gram, bence dikkatli tüketmelisin
Cansuu55 Aissenurr evet tabiki zararı var doktorum meyvenin bebeğe hiç bir faydası olmadığını ve meyvenin de yalnızca öğlen vakti minimal düzeyde yemem gerektiğini söyledi meyvede çok şeker olduğu kilo aldırır dedi
269522 Aissenurr eğer çok yiyorsan mutlaka her akşam yürüyüş yap ve bol su iç canım karpuz çok şekerli şeker çıkarsa diyet yüzünden yiyemezsin bu sefer dikkat etmeye çalış :) ama bu sıcaklar da evet karpuz harika :))
Selnsn Aissenurr çok gibi bana diyetisyen karpuz yemeyi ve meyveleri öğleden sonra bitir heleki akşamları sakın yeme dedi bende bayılıyodum karpuza
Huwuudhdhj777 Bende aşırı meyve yiyen birisiyim karpuz kavun uzum kiraz muz ne ararsan ama suyum çoğalmış doktor yasakladı